Obavijesti

Show

Komentari 44

'Nina se prehladila, molim se da bude spremna za polufinale'

'Nina se prehladila, molim se da bude spremna za polufinale'
1

KARANTENA U STOCKHOLMU Kraljić se razboljela jer se vozila u turističkom busu bez krova. Prehladila se i oštetila glasnice. Sada miruje u sobi i liječi se čajevima

VIDEO

Zvala nas je čim se počela slabo osjećati. Hladna švedska klima u kombinaciji s rashlađenim zatvorenim prostorima za Ninu su bili kobni, objasnila je majka naše predstavnice na Eurosongu, Irena Kraljić.

Vjeruje da će njezina kći biti spremna za polufinalni nastup u Stockholmu, gdje se s pjesmom “Lighthouse” bori za prolazak u finale Eurosonga. Nina Kraljić (24) objasnila je da se prehladila na brodu i u turističkom autobusu bez krova.

- Moram ostati u sobi kako mi se stanje ne bi pogoršalo, pijem čaj i molim se Bogu - rekla je pjevačica. S obzirom na to da mora čuvati glasnice, Nina je umjesto glasom, u Švedskoj lobirala za svoju pjesmu svirajući flautu.

Kladioničarske prognoze zasad joj ne idu u prilog. Iako je sredinom ožujka pjesma “Lighthouse” na kladionicama bila na trećem mjestu, iza Rusije i Švedske, nekoliko dana prije natjecanja pala je na 17. mjesto.

- Prije prehlade odradila sam pjevačku probu u haljini i jako sam zadovoljna kako izgledam u njoj. Važno mi je kakav ću dojam ostaviti na pozornici. Kad me uhvati panika kako ću odraditi nastup zbog prehlade, sjetim se koliko su dobri pjevači koji su mi prateći vokali pa se odmah smirim - rekla je prošlogodišnja pobjednica prve sezone glazbenog natjecanja “The Voice”. Kraljić će na Eurosongu nastupiti u Zigmanovoj haljini teškoj 16 kilograma, a nosit će i crni plašt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu