Obavijesti

Show

Komentari 23

Nina ušla u BB kuću, posvađala se s bivšim dečkom - pa izašla

Nina ušla u BB kuću, posvađala se s bivšim dečkom - pa izašla
13

Manekeni Morić i Favoloso bili su u vezi od listopada 2014., a prekinuli su prije nekoliko mjeseci. Prošle godine bili su na 'duhovnom' putovanju po Bliskom istoku

VIDEO

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom Nina Morić (41) ušla je jučer privremeno u talijansku inačicu Big Brothera. Za potrebe reality showa promijenila je frizuru i odjenula se u 'gusarskom' stilu. Ulaskom u kuću šokirala je bivšeg zaručnika Luigija Maria Favolosa (30) koji je bio jedan od natjecatelja 15. sezone showa.

Par se sukobio jer je maneken navodno 'blatio' Ninu tijekom boravka u Big Brother kući, što se njoj nije svidjelo. Pričali su, između ostalog, kako je 2016. spontano pobacila njegovo dijete u četvrtom mjesecu trudnoće.

Zbog svega, uzrujana manekenka mu je rekla kako ga više uopće ne prepoznaje.

Nakon što su se porječkali pred kamerama, Morić je napustila show. Ušla je samo da, kako kaže, vrati svoje dostojanstvo. Produkcija je ubrzo nakon toga diskvalificirala i Luigija iz realityja zbog, kako navode, seksizma.  

- Prava je ludost praviti se da si sretan i praviti se da stvari idu prema tvom planu i željama, ali sve želje, nade, sreće, emocije i strasti koje ti je život oduzeo su ispred tebe, i možeš ih povratiti - komentirala je Nina nakon izlaska iz kuće. 

Par je bio u vezi od listopada 2014., a prekinuli su prije nekoliko mjeseci. Prošle godine bili su na 'duhovnom' putovanju po Bliskom istoku. Zagrepčanka je posjetila i rijeku Jordan te se oduševila. Nina i Luigi digli su Italiju 'na noge' kada su u kolovozu 2016. nestali. 

Loredana Fiorentino, Luigijeva majka, na svom je profilu društvene mreže tada zamolila da joj se jave svi koji imaju informacije o Nini i njenom sinu jer je jako zabrinuta za njih. Morić je ubrzo objavila da je dobro, objavila bizaran video i rekla kako majka njezinog dečka pretjeruje. 

Nina iz 13-godišnjeg braka s Fabriziom Coronom, bivšim talijanskim paparazzom, ima sina Carlosa (15).

Vidi ovo: Rita Ora otkrila da je biseksualka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje