Obavijesti

Show

Komentari 1

Ninčević o Rajkovim pjesmama koje je našao: Traže se vrhunski izvođači, jedno je ime sigurno...

Ninčević o Rajkovim pjesmama koje je našao: Traže se vrhunski izvođači, jedno je ime sigurno...
7

Prva faza će biti da sjednemo s nekim od izvođača koji je maksimalno ozbiljan da vidimo na koji način uopće vidi projekt, drugi je da u suradnji sa Snježanom odredimo vrhunske izvođače iz samog vrha estrade, kaže

VIDEO

Skladatelj i tekstopisac Nenad Ninčević (59) nedavno je otkrio kako je u starom mobitelu našao nikad objavljene pjesme na kojima je radio s pokojnim glazbenikom Rajkom Dujmićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rajko Dujmić 02:07

- To je famozni mobitel u kojem je deset pjesama koje smo Rajko i ja radili prije par godina. On je, Rajko k'o Rajko, mislio da ću ja to čuvati i on je svoje pogubio. Ja nisam mogao naći mobitel godinama i onda sam ga intenzivno tražio nakon Rajkova odlaska. Već sam odustao - rekao je za RTL Exkluziv Ninčević i dodao kako ga je na kraju našao sasvim slučajno, tražeći dokumente.

Borna Filić/Pixsell

Mobitel je poklonio Rajkovoj supruzi Snježani Dujmić, a sada je za Večernji list otkrio što će dalje biti s tim pjesmama. 

- Prva faza će biti da sjednemo s nekim od izvođača koji je maksimalno ozbiljan da vidimo na koji način uopće vidi projekt, drugi je da u suradnji sa Snježanom odredimo vrhunske izvođače iz samog vrha estrade s ovih prostora - objasnio je za Večernji list.

Pronašli neobjavljene Rajkove pjesme: 'Umalo sam ih izgubio'
Pronašli neobjavljene Rajkove pjesme: 'Umalo sam ih izgubio'

Kaže da mu se 15-ak izvođača već obratilo s upitom vidi li ih u tom projektu, a zasad je sigurno jedno ime.

- To je velika slovensko-hrvatska zvijezda Luka Basi. On je trenutačno u takvom zenitu da se njemu i ne može reći ne, a što se tiče ostalih, još ćemo vidjeti - ističe.

Projekt bi se trebao realizirati do kraja godine.

- Da budemo iskreni, to ili će se dogoditi u ovih 6 - 10 mjeseci ili se neće dogoditi, a varijanta da se neće dogoditi postoji jedino u slučaju da se, ne daj Bože, nekome od nas nešto dogodi. To do kraja godine treba biti snimljeno - zaključio je Ninčević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin