Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

Nisam mislio da je ona tip žene s kojom bih bio, ali mi godi...

U protekla dva tjedna sam, mislim, šest puta letio na relaciji Zagreb - Berlin. Nekad sam samo jedan dan ostao ovdje samo da je vidim, mislim da ona to zna cijeniti, rekao je Goran

Foto: Instagram;
37 komentara

Uoči druge sezone 'Gospodina Savršenog', Goran Jurenec (39) koji je bio glavni akter showa prošle godine, progovorio je o ljubavi s odabranicom Hanom Rodić (22). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Iako Hanu nije prvu odabrao, već Ivu Runjanin (29), Gorana se ipak predomislio, a ni sam to nije očekivao. 

- Ako sad iskreno govorim, ne bih baš mislio da je ona tip žene koja će biti pokraj mene, ali očito je to što mi paše i što mi godi - ispričao je Goran u intervjuu za RTL.  Među njima je 17 godina razlike, ali im to ni najmanje ne smeta. Ipak, bojao se u početku kako će veza funkcionirati.

Foto: Instagram

- Lagao bih kad bih rekao da o tome nisam razmišljao. Mislim da bi svatko pametan rekao, OK, vidjet ću kako je, razmišljat ću o tome. Tako sam i ja. Nastojao sam biti objektivan, bez predrasuda... Stvarno sam se pozitivno iznenadio, inače ne bih bio s njom - rekao je prvi hrvatski 'Gospodin Savršeni'. 

Foto: Instagram

Goran, razapet između ljubavi i posla, živi na relaciji Zagreb - Berlin. Ponekad mu daljina stvara problem. 

- Mislim da svaka veza ima uspona i padova, nekad je stvarno teško i volio bih imati partnera pokraj sebe, pogotovo ako ti nije bio dobar dan. Ali nastojimo se što više čuti ili vidjeti preko telefona - kaže Jurenec koji nastoji što više vremena provoditi u Zagrebu. 

- U protekla dva tjedna sam, mislim, šest puta letio na relaciji Zagreb - Berlin. Nekad sam samo jedan dan ostao ovdje samo da je vidim, mislim da ona to zna cijeniti - rekao je Goran.  

Foto: Instagram

Iako još nisu odlučili u kojem gradu će živjeti, Goran kaže da su vrlo sretni, a budućnost će pokazati u kojem gradu će se skrasiti. Za svoju djevojku ima samo riječi hvale. 

- Hana je alfa žena i jako uporna, a za svoje godine jako je pametna i zna se snalaziti sa mnom, ja mislim da to nije baš jednostavno - smije se Goran. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message