Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

'Nisam se osjećala kao buduća djevojka nego kao konobarica'

Prije nego što je ušla u show nije znala kakav je muškarac očekuje niti hoće li on biti njezin Gospodin Savršeni, ali je zamišljala da je visok i jak muškarac jer je oduvijek na takav tip slaba

Foto: RTL
15 komentara

Kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' Julie Pavlović (20) otkrila je kako nije zažalila što se prijavila u emisiju jer je kao mala, dok je još živjela u Americi, obožavala gledati 'The Bachelor', američku verziju showa.

Foto: RTL

San joj se ostvario i postala je jedna od djevojaka koja je ušla u drugu sezonu showa, gdje se sa još 18 djevojaka borila za srce Mije Matića (27). Nikad nije imala ozbiljnu vezu niti je bila ludo zaljubljena, ali to ne znači da je nakon ispadanja iz showa zatvorila vrata toj mogućnosti. 

Foto: RTL

- Kad smo sestra i ja doznale da se traže kandidatkinje za novu sezonu, znala sam da je to znak. Sestra mi je bila velika podrška u tome da se prijavim, a ja sam odlučila dati priliku ljubavi u showu. Jednostavno nisam mogla sebi zabraniti takvo iskustvo, san i šansu - kaže vesela Julie. 

Prije nego što je ušla u show nije znala kakav je muškarac očekuje niti hoće li on biti njezin Gospodin Savršeni, ali je zamišljala da je visok i jak muškarac jer je oduvijek na takav tip slaba.

Foto: RTL

- Dodatni mi je plus kada prate modu i oblače se u trendu, ali ne volim previše ženstvene tipove. Karakterno uvijek tražim osobu koja će moći pratiti moj karakter, da budemo komplementarni. Uz to, humor mi je jako bitan, volim osobe koje rade na sebi i konstantno se trude biti bolja verzija sebe - otkrila je i nastavila: 

- Fizički je Mijo bio sve što tražim, a ima i jako sladak osmijeh i lijepe oči. Ima i smisla za humor i vrlo je opuštena osoba, što mi je pomoglo da uz njega lakše prebrodim tremu i strah od kamera. Ispunio je dosta kriterija koje sam ja tražila, ali moram priznati da nije bilo neke vatrene kemije među nama. 

Foto: RTL

Ljubav između njih nije se ostvarila pa joj Mijo nije dao ružu koja označava ostanak u kući i nastavak druženja te borbe za njegovu naklonost. 

- Nisam se zaljubila u Miju jer mi treba puno vremena da se zaljubim u nekoga. Mijo je vrlo drag, ali pred kraj mojeg boravka u showu shvatili smo da nismo jedno za drugo - priznala je Julie. 

Foto: RTL

Posljednji dani u 'Gospodinu Savršenom' za Julie su bili prilično turbulentni, posebno nakon što je pozvana na grupni spoj s Nušom i Silvijom da bi potom doznala kako njih tri pripremaju ručak za Miju i Barbaru.

Moram priznati da sam bila ljutita i povrijeđena, a i svi su mogli vidjeti da mi je taj spoj bio najgori u showu. Nisam shvaćala zašto smo se Silvia, Nuša i ja našle u takvoj ulozi i osjećala sam se kao konobarica, a ne kao Mijina buduća djevojka. Tada sam uvidjela da među nama nema kemije - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message