Obavijesti

Show

Komentari 36

'Nisam starleta i ne razumijem zašto nam zamjeraju skidanje'

'Nisam starleta i ne razumijem zašto nam zamjeraju skidanje'
4

'NISAM POKAZALA GRUDI ZBOG MEDIJA' Stanija kaže da se odmah na početku showa sunčala u toplesu samo zato što se htjela dobro osunčati, a ne zbog slave

VIDEO

Izbačena Stanija Dobrojević gostovala je u studiju u emisiji uživo te je odmah htjela razjasniti što je ona.

- Ne mislim da sam starleta. Studiram ekonomiju i tako gledam na sebe. Svi su mi govorili da ne idem u VIP Survivor, da će mi to narušiti imidž, da neću izdržati i tako, ali ipak sam otišla - rekla je odmah na početku.

Tada je došlo vrijeme i da objasni svoj odnos s Avom.

- S Avom se nisam našla po karakteru i mislim da nema nikakve sličnosti između nas. Iako sam se s njom sunčala u toplesu, nismo razvile neki odnos. Možda sam imala predrasude kad sam rekla da Ava nema mozak, dosta sam se na početku zaletavala s izjavama, ali kasnije sam promijenila mišljenje. Ipak, nije bila mržnja kada sam lobirala kod muškaraca da ju izbace, to je bila taktika - objasnila je Stanija te dodala da je Avi smetao odnos Aleksandre i Vlade zato što se ona zaljubila u njega. 

Rekla je i kako su muškarci jako terorizirali cure te da ona ni inače ne bi tolerirala da joj muško naredi da kuha i onda kritizira kakvo je jelo napravila. 

'Ne razumijem zašto nam zamjeraju što smo se sunčale u toplesu'

Lijepo žensko tijelo oduvijek je inspiriralo i najveće umjetnike. Kad smo se mi sunčale, micale smo se na drugi dio otoka pa se ne može reći da smo se namjerno skidale ispred muškaraca. Nije mi jasno zašto nam to itko zamjera. Nisam s tim htjela završiti u medijima nego sam se samo htjela dobro osunčati. Uostalom, bilo je i frajera koji su se skidali skroz goli, opravdala je Stanija svoje pokazivanje grudiju u showu.

Kada ju je Antronija Blaće pitala o njenom eksplozivnom karakteru, Stanija je to objasnila svojim natjecateljskim duhom.

- Jako sam borbena i ne dam na sebe. Takva sam i privatno i na takav način riješavam svoje probleme. Nikako nisam zla osoba, kao što su neki možda pomislili - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci