Obavijesti

Show

Komentari 67

'Nisam zarobljen u pogrešnom tijelu, ja ovako želim izgledati'

'Nisam zarobljen u pogrešnom tijelu, ja ovako želim izgledati'
11

EJ nosi odjevne predmete koje bi u gotovo 90 posto slučajeva identificirali kao ženske. Za sebe ne kaže da je 'non-binary' ili 'fluidne seksualnosti'. Jasno i glasno kaže da je gay, ali ne želi promijeniti spol

VIDEO

Sinu proslavljene košarkaške legende Magic Johnsona (59), EJ Johnsonu (26) nije bilo lako kada je tati 'izašao iz ormara' i priznao da je homoseksualac. Iako ga se na početku gotovo odrekao, EJ-eva majka Cookie (60), kaže da je već nakon nekoliko dana u suzama tražio da mu sin oprosti.

EJ je javno lice koje se u Americi često pojavljuje na televiziji i crvenom tepihu. Ponajviše je to, ruku na srce, radi slavnih roditelja ali i njegovog osebujnog izgleda.

Naime EJ nosi odjevne predmete koje bi u gotovo 90 posto slučajeva identificirali kao ženske. Za sebe ne kaže da je 'non-binary' ili 'fluidne seksualnosti'. Jasno i glasno kaže da je gay, ali i da ne želi na operaciju promjene spola jer se u ovom tijelu osjeća odlično.



- Razmišljao sam o promjeni spola, posebno nakon tranzicije Caitlyn Jenner, ali sam odlučio da sam ipak zadovoljan ovim tijelom. Ne osjećam da sam u pogrešnom tijelu, nego da upravo ovako treba biti - rekao je za E News EJ koji je još 2013. javno rekao da je gay. Kaže i kako 'obožava pažnju te biti pod svjetlima reflektora'.

Kako je imao problema s viškom kilograma EJ se podvrgnuo i operaciji gdje mu je stavljen 'prsten' na želudac, te od tada lakše kontrolira figuru. Zvijezda je reality showova 'Rich Kids of Beverly Hills' i 'Spin-offa', EJNYC, a ozbiljno ga, kaže, zanima posao u modnoj industriji, bilo kao model ili kreator/stilist. 

Uzor mu je sin Willa Smitha (50), Jaden (20), kojeg je Louis Vuitton angažirao za žensku kolekciju, time nastavljajući brisati modne razlike između spolova.

Teže od bilo kakvih kritika mu pada to što je njegov otac, Magic, radi izvanbračne afere zaradio HIV dok je njegova majka bila trudna s njim.

- Tata je dobro, pije lijekove, ali da, ja sam o njegovoj bolesti saznao iz medija, i to me jako pogodilo. Kritike na moj izgled me ne opterećuju, jedino kad je rasizam u pitanju, to me jako smeta - rekao je.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja