Obavijesti

Show

Komentari 17

Ništa mu ne treba: Robbie je ponio čak i svoj namještaj...

Ništa mu ne treba: Robbie je ponio čak i svoj namještaj...
8

SKROMNA ZVIJEZDA Privatnim zrakoplovom stiže malo prije koncerta, a od organizatora je tražio samo praznu prostoriju u koju će donijeti svoje ručnike i hranu

VIDEO

U prvi posjet Hrvatskoj Robbie Williams (39) dolazi sa suprugom Aydom (34) i 11-mjesečnom kćeri Theodorom Rose.

Privatnim zrakoplovom stižu u Zagreb malo prije večerašnjeg koncerta na Maksimiru, a Robbie je najavio da odlazi odmah nakon nastupa. Organizatore koncerta je iznenadio zatraživši samo praznu prostoriju na stadionu u kojoj će se pripremiti. Svu hranu, piće, odjeću, ručnike, opremu, pa čak i namještaj britanski pjevač donijet će sa sobom. S Williamsom dolazi osobni kuhar koji će se brinuti i za 11 glazbenika s kojima nastupa. Još ima ulaznica za VIP-lože, parter i zapadnu tribinu maksimirskog stadiona, dok je sjever rasprodan. Za jedini nastup Robbieja Williamsa u regiji, kažu organizatori, prodan je rekordan broj ulaznica u susjednim zemljama. S ulaznicom za koncert gradski je prijevoz danas besplatan.

- Od kolega sam čuo da je Hrvatska predivna zemlja, a publika fantastična. Jedva čekam koncert da to provjerim. Bit će prvoklasan - najavio je Robbie. Na pozornici dugoj 50 metara bit će 3D konstrukcija s njegovim likom, a zbog videoefekata i trikova svi bi u publici trebali imati dojam da pred njima stoji “veliki Robbie Williams”.

Kako bi fiksirali binu, potrošit će 24.000 litara vode

Oprema za zagrebački dio “Take The Crown” turneje stigla je u 60 kamiona, a trebat će 24.000 litara vode da se pozornica fiksira. Robbie je poznat po spektakularnim nastupima, a najvažniji dio scenografije je divovski videozid od 48.000 piksela.

Williams sve sličniji Presleyu

Prijatelji ga već zafrkavaju da je na najboljem putu da postane velik kao Elvis Presley. Ne samo zbog glasa i slave, nego zato što i Robbie, baš kao i njegov obožavani idol u četvrtom desetljeću života, počinje bitku sa suvišnim kilogramima.

Sličnosti između Elvisa i Robbieja je mnogo. Obojica su postali slavni prije nego što su navršili 20 godina. Robbie se, za razliku od pokojnog Presleya, počeo drogirati teškim drogama vrlo rano pa je već s 19 prvi put umalo umro od predoziranja kokainom. Presley je počeo nešto kasnije, ali se nakon njegove smrti u 42. godini saznalo da se često kljukao amfetaminima, sedativima i raznim narkoticima, zbog čega mu je i otkazalo srce.

Robbie, koji upravo ima 39 godina, dao si je na ramenu istetovirati ”Elvis, podari mi strpljenje”. Prijatelji kažu kako je to učinio zato da za tri godine ne bi završio kao i njegov idol. 

Prije turneje 1972. Elvis se vidno udebljao

Fotografija od prije 40-ak godina pokazuje kako je Robbiejev idol Presley izgledao na turneji SAD-om. Elvis se udebljao 20-ak kilograma.

I Robbie se bori s debljinom pa se na turneji 2011. godine zbog oklade podvrgnuo kuri za mršavljenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele