Obavijesti

Show

Komentari 30

Ništa od pobjede: Ispali Arsen i Željan te Ozana i Katarina...

Ništa od pobjede: Ispali Arsen i Željan te Ozana i Katarina...
1

Puno smo dobile i napravile i sad znamo koliko zapravo znamo. Nismo bile ni svjesne koliko možemo i znamo. Prezadovoljne smo, rekla je je Ozana

VIDEO

Iznenađenjima u showu 'Tri, dva, jedna-kuhaj!' nikad kraja, a jedno je večeras neugodno iznenadilo kandidate. Umjesto jednog para, kakvo je pravilo bilo u dosadašnjim emisijama, danas su show napustila dva para, Arsen i Željan i Ozana i Katarina.

- Arsen i Željan, znate da je nedopustivo da u ovom trenutku ne poslužite predjelo i glavno jelo -  kazala je Doris. S desertom su skupili osam bodova, i s 210 bodova, najmanje od svih kandidata, napuštaju show. 

- Meni je žao zbog menija koji je bio fantastičan. Sigurno bi pobrali najviše ocjene, napravili smo ga dobro, ali falilo nam je vremena za serviranje - kazao je Željan. 

Uz njih, show su napustile i Ozana i Katarina. Njih dvije su, kad se bodovi koje su dobile od gostiju restorana pribroje bodovima koje su do sad skupile, sveukupno bile najlošije. Hrvoje i Natali su se izvukli za dlaku, odnosno za točno jedan bod.

- Definitivno nismo mislile da ćemo doći ni blizu do kuda smo došle - komentirala je Ozana. 

- Uopće se ne osjećamo kao da smo ispale ili nešto izgubile. Dapače, puno smo dobile i napravile i sad znamo koliko zapravo znamo. Nismo bile ni svjesne koliko možemo i znamo. Prezadovoljne smo - dodala je Ozana.

Sljedeći tjedan je finalni, a svega nas tri emisije dijele od proglašenja pobjednika. Tko je najbolji amaterski kulinarski par? Doznat ćemo uskoro! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina