Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

'Nisu se žalili na moje pjevanje, a dečko će mi poboljšati glas...'

PLANOVI Zagrepčanka je otkrila da ju dečko vodi u kino i na večere jer mu je najljepša, a želja joj je prvom prilikom upoznati ga s majkom jer smatra da će njihova veza trajati godinama

Foto: RTL/privatni album
12 komentara

Iako Silvia Pokrajac (19) ljubav nije pronašla s 'Gospodinom Savršenim', Mijom Matićem (27), ljubav je došla nakon showa i to s klavijaturistom benda 'Barabe'  Antoniom Marićem.

Foto: RTL

Kako si upoznala Antonia? Da li je to bila ljubav na prvi pogled ili ste neko vrijeme izlazili pa se ljubav 'rodila'?

Upoznali smo se preko prijatelja i naš je odnos prvo bio prijateljski. Zatim smo počeli sami izlaziti i naposljetku smo završili zajedno. Otpočetka sam nekako znala da će nešto dogoditi među nama jer sam odmah vidjela da ima ''ono nešto'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako su izgledali vaši prvi izlasci?

Vodio me u kino, na večere te na lijepa mjesta jer sam mu ja najljepša. Uvijek je bio pravi gospodin te svaki izlazak na neki način učinio posebnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸; @stefanspanic

A post shared by Silvia Pokrajac (@silvia.pokrajac) on

Čime te osvojio? Što je najromantičnije što ti je do sad napravio? A ti za njega?

Ne mogu izdvojiti najromantičniju stvar koju je za mene napravio jer su svaki njegov pokret i riječ promišljeni i napravljeni da se u njegovom društvu osjećam ugodno, kao što nije često slučaj sa drugim dečkima... Čak smo počeli planirati i život zajedno.

Nakon koliko vremena smatraš da je vrijeme da ga upoznaš sa svojim roditeljima? Kako su oni reagirali kad su saznali da se između Mije i tebe nije desila ljubav?

Prvom ga prilikom planiram upoznati s mamom jer znam da nećemo prekinuti i da to neće biti odnos od dva tjedna, nego dugoročno.
Kad je moja mama doznala da nisam osvojila Mijino srce, bila mi je podrška iako je kasnije tvrdila kako je bila uvjerena da ću ja pobijediti.

Foto: Privatni album

Je li ti netko od cura iz showa ili Mijo čak čestitao na novoj vezi?

Julie mi je čestitala na novoj vezi i podržala moj izbor, a druge djevojke, kao ni Mijo, nisu znale do sada.

Foto: Privatni album

Kako to da želite snimiti zajedničku pjesmu? Kad se rodila tvoja ljubav prema pjevanju, da li si ikad pjevala pred publikom? 

Zajedničku smo pjesmu odlučili snimiti jer on inače svira i pjeva u bendu Barabe, a ja mislim da imam potencijala da budem dobra pjevačica. Pjevala sam u više navrata pred publikom i još uvijek se nitko nije žalio, a on će mi pomoći da poboljšam svoj glas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message