Show

Komentari 5

Nitko iznenađen: Ridley Scott sumnja u nastavak 'Aliena'

Nitko iznenađen: Ridley Scott sumnja u nastavak 'Aliena'

'Alien: Savez' je ispao, na čuđenje mnogih, gori film od 'Prometeja'. Ne samo to, već je i zaradio smiješno malo, čime je budućnost cijele franšize o 'Osmom putniku' postala ugrožena

Prije nekoliko godina Ridley Scott je dobio zanimljiv izbor. Ili će režirati nastavak jednog od gorih filmova moderne povijesti, 'Prometeja', ili će se vratiti remek djelu filmske umjetnosti, 'Istrebljivaču'. Na žalost mnogih, Ridley je odabrao režiju filma 'Alien: Savez', dok se upropaštavanja nastavka 'Istrebljivača' prihvatio jednom ugledan redatelj, Denis Villeneuve.

'Alien: Savez' je ispao, na čuđenje mnogih, gori film od 'Prometeja'. Ne samo to, već je i zaradio smiješno malo, čime je budućnost cijele franšize o 'Osmom putniku' postala ugrožena. Jedan od iznenađenijih je svakako i Scott, koji je i prije dolaska filma pričao o velikom projektu snimanja još barem dva dijela.

Njegova priča se sad, nakon što je snimio taj impresivno loš film, malo promijenila.

- Mislio sam da je dobra ideja nastaviti s pričom iz 'Prometeja', koja je dala dobar start. Tako da smo se vratili tome kako bismo oživjeli franšizu. No osobno, smatram da je iz zvijeri nestalo života - na koncu je dodao redatelj.

Kako je za nestanak života u mnogočemu odgovoran upravo Scott koji je snimio dva možda najgora filma u franšizi o Alienu', rekli bismo da zna o čemu govori. A uzevši u obzir da studio iza svega, 20th Century Fox, još nije potvrdio snimanje ičega, smatramo da je stvarno života nestalo iz te franšize.

Najčitaniji članci