Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
8 komentara

Nitko nije pogodio da je Batinić prodavala cvijeće ispred groblja

Timovi su, među ostalim, morali otkriti slogan 4. sezone 'Big Brothera', ali i prepoznati autora romana 'U registraturi'. Također, morali su se prisjetiti koje je godine Goran Ivanišević osvojio Wimbledon

Foto: RTL
8 komentara

U najnovijoj epizodi kviza '10 pitanja' Lidija Stević iz 'Braka na prvu' pomagala je Marijeti iz Vukovara, a Brankica Čonda Ivani iz Zagreba. Zvijezda 'Ljubavi na selu', Hakija Špago, zaigrao je s Dejanom iz Ilače, a reality zavodniku se pridružila buduća supruga Alma, piše RTL.

Foto: RTL

Timovi su, među ostalim, morali otkriti slogan 4. sezone 'Big Brothera', ali i prepoznati autora romana 'U registraturi'. Također, morali su se prisjetiti koje je godine Goran Ivanišević (48) osvojio Wimbledon te pokazati koliko dobro poznaju 'Igru prijestolja'.

Foto: RTL

Kandidate je posebno razveselilo glazbeno pitanje pa su Brankica i Ivana, koje su se dotad uglavnom odlučivale za taktiku 'Eci, peci, pec', odmah znale odgovor. Timovi su trebali pogoditi da, osim Severine (48), pjesmu 'Od rođendana do rođendana' pjeva grupa Plavi orkestar.

MUKE U '10 PITANJA' U kvizu ih zbunilo da je Špiček bio košarkaš: 'Tko bi to rekao?'

Zanimljivo je bilo i pitanje o pjevačici Indiri Levak (46), tj. instrumentu koji je svirala kao 12-godišnjakinja u orkestru limene glazbe. Uslijedilo je mozganje, a da se radi o klarinetu, znale su jedino Lidija i Marijeta.

Foto: RTL

Za kraj, timovi su morali pogoditi kako je Marijana Batinić (39) zaradila svoj prvi džeparac, a ponuđeni odgovori bili su: pranjem prozora na benzinskoj, prodajom sladoleda, konobarenjem ili prodajom cvijeća ispred groblja. Svi timovi su pogrešno odgovorili na to pitanje.

Foto: RTL

Točan odgovor im je ubrzo potvrdila i sama Marijana te im otkrila da je jedno vrijeme uistinu prodavala cvijeće ispred groblja. Pobijedile su Lidija i njezina igračica Marijeta koja je osvojila 1600 kuna.

POGLEDAJTE NAŠ NOVI SERIJAL I DEANA KOTIGU U ULOZI VODITELJA: 

 

Naši partneri pišu
Message