Obavijesti

Show

Komentari 8

Nitko nije pogodio da je Batinić prodavala cvijeće ispred groblja

Nitko nije pogodio da je Batinić prodavala cvijeće ispred groblja
4

Timovi su, među ostalim, morali otkriti slogan 4. sezone 'Big Brothera', ali i prepoznati autora romana 'U registraturi'. Također, morali su se prisjetiti koje je godine Goran Ivanišević osvojio Wimbledon

VIDEO

U najnovijoj epizodi kviza '10 pitanja' Lidija Stević iz 'Braka na prvu' pomagala je Marijeti iz Vukovara, a Brankica Čonda Ivani iz Zagreba. Zvijezda 'Ljubavi na selu', Hakija Špago, zaigrao je s Dejanom iz Ilače, a reality zavodniku se pridružila buduća supruga Alma, piše RTL.

Timovi su, među ostalim, morali otkriti slogan 4. sezone 'Big Brothera', ali i prepoznati autora romana 'U registraturi'. Također, morali su se prisjetiti koje je godine Goran Ivanišević (48) osvojio Wimbledon te pokazati koliko dobro poznaju 'Igru prijestolja'.

Kandidate je posebno razveselilo glazbeno pitanje pa su Brankica i Ivana, koje su se dotad uglavnom odlučivale za taktiku 'Eci, peci, pec', odmah znale odgovor. Timovi su trebali pogoditi da, osim Severine (48), pjesmu 'Od rođendana do rođendana' pjeva grupa Plavi orkestar.

U kvizu ih zbunilo da je Špiček bio košarkaš: 'Tko bi to rekao?'
U kvizu ih zbunilo da je Špiček bio košarkaš: 'Tko bi to rekao?'

Zanimljivo je bilo i pitanje o pjevačici Indiri Levak (46), tj. instrumentu koji je svirala kao 12-godišnjakinja u orkestru limene glazbe. Uslijedilo je mozganje, a da se radi o klarinetu, znale su jedino Lidija i Marijeta.

Za kraj, timovi su morali pogoditi kako je Marijana Batinić (39) zaradila svoj prvi džeparac, a ponuđeni odgovori bili su: pranjem prozora na benzinskoj, prodajom sladoleda, konobarenjem ili prodajom cvijeća ispred groblja. Svi timovi su pogrešno odgovorili na to pitanje.

Točan odgovor im je ubrzo potvrdila i sama Marijana te im otkrila da je jedno vrijeme uistinu prodavala cvijeće ispred groblja. Pobijedile su Lidija i njezina igračica Marijeta koja je osvojila 1600 kuna.

POGLEDAJTE NAŠ NOVI SERIJAL I DEANA KOTIGU U ULOZI VODITELJA: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin