Obavijesti

Show

Komentari 3

'Nitko sebe ne doživljava kao neku zvijezdu, pa tako niti ja'

'Nitko sebe ne doživljava kao neku zvijezdu, pa tako niti ja'
4

Svaki neuspjeh je tu da nas nauči nečemu, rekla je Franka te dodala: 'U to stvarno vjerujem. To je nešto što sam naučila s godinama: da je neuspjeh zapravo dobra stvar'

VIDEO

Ako ste proteklog vikenda bili jedan od 4923 gledatelja koji su pratili drugi veliki Cosmo Insta Live Chat s trenutačno najslušanijom hrvatskom pjevačicom Frankom Batelić (27) i radijskom voditeljicom Katarinom Moškatelo na Instagram profilu Cosmopolitan Hrvatska, sigurno imate potrebu podijeliti s drugima sve što ste naučili. Dapače, želite od svake Frankine misli napraviti meme, ili hashtag. Kao i Cosmopolitan koji ju je virtualno ugostio.

Dok je Hrvatska u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa, Franka je također ostala doma, i prije nekoliko dana na svom YouTube kanalu objavila i spot za novu pjesmu 'Nedodirljivi'. Ovaj spot, u akustičnoj verziji #ostanidoma, snimljen je u njezinom rodnom domu u Rapcu, otkuda se pridružila i na drugom velikom Cosmo Insta Live Chatu, a u ovoj emocionalnoj izvedbi, Franka svira i klavir, dok je njezin brat Nikola prati na gitari i kao prateći vokal. Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević. Pjesmu je s bratom Nikolom, izvela kao iznenađenje za sve svoje fanove i sve one koji su pratili Cosmo Insta Live Chat!

'Kada sve ovo završi, mislim da će svatko od nas biti nov čovjek'

Tom mišlju je Franka poručila svojim fanovima da svaka kriza donosi i nešto dobro, komentirajući ova 'nezahvalna vremena u pandemiji koronavirusa COVID-19', kako je rekla Katarina Moškatelo. I doista, samoizolacija, rad-od-kuće, sve su to velike lekcije s kojima se suočavamo, za sve, pa tako i za Franku. Jedva čekamo što će nam donijeti Franka nakon krize - još bolji, još kreativniji novi album? Gdje se može prednaručiti? Kupujemo!

- Svaki neuspjeh je tu da nas nauči nečemu - kazala je Franka, i dodala: 'U to stvarno vjerujem. To je nešto što sam naučila s godinama, i što sam naučila samu sebe: da je neuspjeh zapravo dobra stvar. I ja puno razmišljam, i preispitujem se, ali mislim da toga nema, ne bismo napredovali, i ne bismo bili bolji!'.

Franka objavila nove fotke sa sinom: Tata je napokon s nama
Franka objavila nove fotke sa sinom: Tata je napokon s nama

'Mislim da nitko sebe ne doživljava kao neku zvijezdu'

Kada ju je Moškatelo pitala kako se nosi sa slavom i tisućama obožavatelja, Franka je rekla da misli da 'nitko sebe ne doživljava kao neku zvijezdu', pa tako niti ona, te dodala kako je još uvijek u strahu prije svakog nastupa: 'Svaki puta kada nešto snimim, uvijek se pitam je li to dovoljno dobro, i uvijek se preispitujem'.

- Predivna, lijepa, divna, genijalna - komentirali su fanovi koji su pratili chat te dodali: ' A tako skromna. Zato te i volimo, Franka!'.

'Tu i tamo se trebamo isključiti'

Katarina je Franku pitala kako to da se u jednom trenutku isključila sa scene, manje bila prisutna na društvenim mrežama i medijima, na što je Franka rekla: 'Bilo je puno razloga, sve se nekako nakupilo, i kod mene je došlo do te pauze, ali da je nije bilo, tko zna da li bih ja bila ovdje i tko zna da li bih surađivala sa svim genijalnim ljudima s kojima sada surađujem. Stoga, ja sam zahvalna na svojoj pauzici, i mislim da je dobro raditi pauze'.

'Samo budite uporni!'

To je savjet koji je Franka dala svojim fanovima, i svim onima koji se žele baviti glazbom, ili bilo kojom drugom karijerom u životu.

- Nikada na treba odustati i vjerujte u svoje snove! Znam da zvuči 'lame', ali tako je! - zaključila je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju