Obavijesti

Show

Komentari 42

Nivea Cro-a-Porter: Model se spotaknuo i pao na pisti

Nivea Cro-a-Porter: Model se spotaknuo i pao na pisti
18

Nepoznata manekenka jedva je hodala modnom pistom u vrtoglavo visokim štiklama. Izgubila je ravnotežu i pala. Snimatelj joj je skočio u pomoć

VIDEO

Dizajner Tonči Meštrović iz modne kuće Sin Factory u subotu je na trećoj večeri 15. Cro-A-Portera djevojke odjenuo u korzete i odijela za jahanje. Preko usta im je stavio maske, a pistom su prošetale u vrtoglavo visokim štiklama. Jedna od djevojaka  nije izdržala do kraja. Zateturala je, izvrnula nogu i pala. U pomoć joj je priskočio snimatelj. Brzo je izula cipele i navukla hlače preko polugole stražnjice te odjurila u backstage. Publika ju je nagradila pljeskom, a manekenka je pistu napustila s bolnom grimasom na licu. Srpski dizajner Dejan Despotović samosvjesnim muškarcima predložio je tajice, a manekenke Marina Designa nosile su prozirne torbe i nakit koji im je prekrivao pola lica. Dvojac Boudoir kolekcijom “XV seasons 2003.-2010.” podsjetio je i na stare kreacije.
- Prvi put sam na reviji. Najviše volim cipele, ali ne patim za dizajnerskom odjećom - kazala je naša najbolja skijašica Janica Kostelić (28). Došla je bez dečka Nijemca Daniela Haimerla (34). Iako su najavile dolazak, Jelena Popović Volarić (28) i Sanja Duggan (38) nisu se pojavile.

VJENČANICA LUKE GRUBIŠIĆA TEŠKA JE SEDAM KILOGRAMA
Dizajner Luka Grubišić, bivši dečko klizačice Idore Hegel (26), za šivanje slojevite vjenčanice iskoristio je čak 40 metara najfinije svile. Iako haljina teži sedam kilograma, manekenka Petra Friganović (28) s lakoćom je u visokim bijelim štiklama  prošetala modnom pistom.

CURE SU NA REVIJE DOŠLE BEZ MUŠKE PRATNJE
Dobro raspoložena glumica Zrinka Cvitešić (30) cijelu večer družila se s voditeljicom Vlatkom Pokos (40). Na Cro-A-Porter nije povela dečka Hrvoja Rupčića (38).

SKIJAŠICE NISU PREPOZNALI U SEKSI HALJINAMA
Janica Kostelić (28) i Ana Jelušić (23) pokazale su noge u kratkim haljinama. S njima je došla i islandska skijašica Elin Arnasdottir (25), djevojka Ivice Kostelića.




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor