Obavijesti

Show

Komentari 12

Nives Celzijus i Borko Perić: 'Tek smo se upoznali, ali ovo je bila zaista ljubav na prvi pogled!'

Nives Celzijus i Borko Perić: 'Tek smo se upoznali, ali ovo je bila zaista ljubav na prvi pogled!'
6

Panel detektiva čine fantastični Antonija Blaće, Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar, a u jednom od najvećih studija u Hrvatskoj u tijeku su intenzivne pripreme za raspletanje najvećeg televizijskog misterija sezone

VIDEO

Najraskošniji i najmisteriozniji televizijski show uskoro stiže na RTL! 'Masked Singer' emitirat će se uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj, a s panelom detektiva aktivno će u razotkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji koji će glasovanjem odlučivati o sudbini svoje omiljene maske. Panel detektiva u 'Masked Singeru' čine fantastični Antonija Blaće, Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar, a u jednom od najvećih studija u Hrvatskoj u tijeku su intenzivne pripreme za raspletanje najvećeg televizijskog misterija sezone.

- Ekipa je odlična, super su svi. Antoniju znam jako dugo, a Nives i Sašu sam tek upoznao i mislim da ćemo se lijepo slagati. Nives i ja? To je ljubav na prvi pogled, predivna je i mislim da će biti baš super - otkrio je glumac Borko Perić o svojim kolegama iz panela detektiva u showu 'Masked Singer'. Oduševljenje kolegama dijeli i Nives Celzijus, pjevačica i spisateljica koja obožava kriminalističke romane pa se nada da će joj iščitani romani biti od koristi kada će morati odgonetnuti misterije u nadolazećem raskošnom showu na RTL-u.

- Cijeli kolektiv ima sjajnu kemiju, nadam se da ću doprinijeti showu i nekim pametnim dosjetkama i da će mi pripomoći višegodišnji doživljaji kriminalističkih romana kojih sam velika obožavateljica. Mozak mi je počeo funkcionirati u detektivskom smjeru i nadam se da ću biti od koristi u našem kolektivu - komentira Celzijus. Obožava svoju ekipu, a simpatije između nje i Borka Perića su obostrane.

'Masked Singer' uskoro se vraća na male ekrane, a u novoj ulozi gledat ćemo i Antoniju Blaće
'Masked Singer' uskoro se vraća na male ekrane, a u novoj ulozi gledat ćemo i Antoniju Blaće

- Borka sam tek upoznala, ali to je bila ljubav na prvi pogled! Općenito, puno je ljubavi prisutno među ekipom, odlično funkcioniramo - zaključila je Celzijus.

Uz Nives Celzijus i Borka Perića, Saša Lozar i Antonija Blaće dio su panela detektiva u showu 'Masked Singer'. Jedna od najboljih voditeljica u zemlji, prekaljena Antonija Blaće, iza sebe ima bogato televizijsko iskustvo, no nakon niza izvanredno odrađenih voditeljskih uloga u najvećim showovima domaće produkcije te uspješnog ulaska u svijet kreativnog televizijskog stvaranja, postaje 'prva među jednakima' u panelu detektiva! Čelnica panela detektiva ne krije uzbuđenje uoči velikog projekta.

- Panelisti su mi super, neobična je ovo ekipa i mislim da nas nitko ne bi mogao zamisliti sve na jednom mjestu, ali to je jako dobro - priča Antonija i dodaje da gledatelji mogu očekivati sjajnu zabavu uživo.

Glazbenik Saša Lozar ne krije uzbuđenje zbog 'Masked Singera' te zaključuje:

- Ovo je društvena igra za cijelu obitelj, posebno stoga što je show uživo i interaktivan pa će publika moći aktivno sudjelovati! Jedva čekam da sve počne - zaključio je Lozar.

Gledatelji i panel detektiva upoznat će se s 12 maski tijekom showa uživo. Ispod maski su poznate osobe koje pred publikom i panelom detektiva pričaju izmijenjenim glasom, a kroz njihove pjevačke izvedbe i tragove prepoznavanja panel detektiva trebao bi što prije pokušati razotkriti tko to tamo pjeva!

Dvanaest izvođača, koliko ih je u showu, nastupit će u pjevačkim dvobojima tijekom dvije prve emisije. Pravila su jednostavna - nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske s najmanje glasova publike, a dobit će potom mogućnost u duelu otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja će imati najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show. O tijeku emisije će tako odlučivati gledatelji koji će tijekom showa uživo moći glasovanjem odlučiti o ostanku omiljene maske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara