Obavijesti

Show

Komentari 26

Nives Celzijus: Obožavam sado-mazo seks i bičeve...

Nives Celzijus: Obožavam sado-mazo seks i bičeve...
19

Nives otkriva da se samozadovoljava vibratorima i magičnim prstenom. Prsata pjevačica obožava i vezivanje. M. Grdović pokreće školu neopijanja

VIDEO

Da bi se održala romantika u braku i dobar seksualni život, ponekad je potrebna samo neka sitnica. Primjerice, novi komplet seksi rublja. Sljedeći korak su razne seksi opravice u kojima se lakše igrati. Ja ih jednostavno obožavam, kaže Nives Celzijus, koja je u Opatiji s Vanjom Rupenom vodila prvu večer Hrvatskoga radijskog festivala.
Nakon voditeljske gaže Nives je sa srpskim manekenkama pozirala u jacuzziju svoje sobe u hotelu Četiri opatijska cvijeta. Nives je četiri godine u braku s nogometašem Dinom Drpićem. Kaže da još nisu došli do toga da glume razne seksualne uloge, ali otkriva da obožava sado-mazo seks: “Volim razne bičeve i vezanje koje jako često koristimo”. Starleta i pjevačica tvrdi da voli vezati, ali ništa manje i biti vezana.
- Uvijek je dobro mijenjati mjesta u seksu - smatra Nives, kojoj su od svega najdraže razne seksualne igračke i pomagala.
- Imam vrlo bogatu kolekciju. Ima tu svega. Od vibratora do kojekakvih magičnih prstenova - rekla je Nives. Oni koji je vide čim se ugase kamere i nestanu fotoaparati, znaju da ona više nije žena koja priča usporeno i afektira. Tada pjevačica postaje sve sličnija svakoj drugoj supruzi i majci.
- To znaju svi koji me bolje upoznaju, ali medijima je ipak zanimljivija malo drukčija slika pa im je ja i dajem - kaže Nives.
- Ovo je prava uživancija. Blažena sam među ženama. Osjećam se kao Kraljica majka. Obožavam ljeto jer se mogu u potpunosti osloboditi - zaključila je Nives u svojoj hotelskoj sobi 113 nakon neobuzdanog partyja sa seksepilnim golišavim hostesama.





GRDOVIĆ POKREĆE ŠKOLU NEOPIJANJA
Imam lijek za recesiju - pokrenut ću tečajeve za liječenje od alkohola. To će mi sigurno dobro ići jer najbolje znam kako se skidati s alkohola, rekao je Mladen Grdović, koji je, kao i prošle godine, otišao iz Opatije odmah nakon nastupa na HRF-u rekavši kako mora na svadbu. Kući je odmah nakon nastupa požurila i pjevačica Magazina Ivana Kovač.
- Moram zbog psa, sam je - kaže Ivana.
U subotu oko podneva glazbenici su zaposjeli opatijsku Slatinu i na štandovima prodavali kozmetiku, odjeću i igračke za pomoć Udruzi osoba s cerebralnom paralizom iz Opatije. Miroslav Škoro osvojio je Grand Prix prve večeri festivala. Jedva je čekao otići u hotel i leći u krevet. Osim Grand Prixa, Škoro je dobio i nagradu čitatelja 24sata: “Nisam očekivao pobjedu. 'Domovina’ nije vesela poskočica nego polagana pjesma koja se ne mora svakome svidjeti”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao