Obavijesti

Show

Komentari 18

Nives Celzijus uskoro će i sama dizajnirati odjeću...

Nives Celzijus uskoro će i sama dizajnirati odjeću...
10

Spisateljica i pjevačica kupila je cijelu kolekciju dizajnerice Nataše Kos. Njih dvije pripremaju zajednički projekt, ali još ne žele ništa otkriti

VIDEO

Čujem da si rasprodala cijelu kolekciju, zezala je Nives Drpić (27) dizajnericu Natašu Kos u backstageu drugog dana Quelle Fashion.hr-a u Varaždinu. Upravo je Nives kupila cijelu Natašinu kolekciju već prije revije.
- Šijem haljine neke prosječne veličine, dakle 38. Nives ima zavidnu figuru, kao manekenke, pa joj ta veličina odgovara. A ako joj koja haljina ne paše u dijelu grudi, malo je proširim - kaže Nataša, koja je dizajnirala i sad već glasovitu crnu haljinu dubokog dekoltea iz kojeg su Nives ispadale bradavice dok je hodala pistom.
Najseksi žena Bundeslige, prema njemačkim tabloidima, sad je Natašinu kolekciju gledala iz prvog reda. Došla je u pratnji prijatelja, a Dino je u Njemačkoj. Nives će u Hrvatskoj ostati nekoliko dana, no našla je vremena da dođe u Varaždin podržati prijateljicu Natašu, uskoro i poslovnu partnericu.
- Još je rano o tome govoriti, ali nekakva suradnja će biti - tajnovita je bila Nives.
I Nataša je bila škrta na riječima jer je njihov poslovni dogovor još u začetku.
- Razmišljale smo o zajedničkoj proizvodnji. Ne bi radile isključivo jednu kolekciju - rekla je Nataša. Nije otkrila ni kakav tip haljina Nives preferira jer, ponavlja, tek sve dogovaraju. Ističe da problema u realizaciji ideje neće biti iako Nives sad živi u Karlsruheu.
- Nives i ja redovito se čujemo telefonski, a ići ću ja i k njoj u Njemačku - kaže Nataša.

NEVENA I MIA JELE SMOKVE
Voditeljice Mia Kovačić i Nevena Rendeli tijekom revije Amarie u prvom su redu jele smokve. Nevena je povela i dečka.

NIVES NA DVIJE ADRESE, BAŠ POPUT POSH
Nives (27) i Dino (27) su, doznajemo, u Karlsruheu iznajmili stan, a čim se ona početkom tjedna tamo vrati, navodno kreću u kupnju idealne kuće za njih i njihovo dvoje djece, Leonea (3) i Taishu (1,5). Nives je prijateljima kazala kako se neće potpuno preseliti u Njemačku jer želi i dalje raditi na karijeri u Hrvatskoj. Namjerava živjeti na dvije adrese i stalno putovati. Isto čini i Victoria Beckham, koja od Davidova transfera u Milano živi na dva kontinenta - u Europi i SAD-u. Posh Spice je i uspješna dizajnerica, baš kao što Nives namjerava postati. Hrvatska pjevačica nedavno je podigla tužbu protiv organizatora književne nagrade "Kiklop". Traži od njih 550,000 kuna jer joj nisu dodijelili nagradu za najprodavaniju knjigu godine. Nives je najavila da će eventualnu odštetu donirati u dobrotvorne svrhe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga