Show

Komentari 79

Nives pokazala tetovažu iznad guze pa zaintrigirala: 'Nađi ga'

Nives pokazala tetovažu iznad guze pa zaintrigirala: 'Nađi ga'

Celzijus je pratiteljima odavno dokazala da joj kupaći kostimi ne služe samo za ljeto. U njih utegne svoje obline i preko godine. Kad ih odjene, iskoristi priliku pa se pofotka i zavodi na Instagramu

Pjevačica Nives Celzijus (39) golišavim fotografijama oduševljava tisuće svojih pratitelja. Ona to zna pa ih zato redovito počasti nekom novom slikom. Tako je sada pozirala u ugodnom ambijentu salona za masažu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U kupaćem kostimu je sjela na stol i pokazala tijelo. Komplimenata na račun njezine linije nije nedostajalo, a osim što su mnogi gledali u bujnu stražnjicu, pažnju im je ukrao i leptir. Doduše, možda ga ne bi ni primijetili da Nives pratiteljima nije dala povod. 

- Pronađi leptira - napisala je. Krenula su prepucavanja u komentarima oko toga tko ga je prvi zamijetio. 

- Našao sam leptira iznad guze - napisao je jedan, a drugi dodao:

- Vidim ga i ja, što je nagrada? 

Nives se sada opušta jer od nedjelje kreće naporan period. Počinju audicije za novu sezonu showa 'Supertalent', a od ove nedjelje ćemo je moći gledati i u još jednoj sezoni showa 'Tvoja lice zvuči poznato'. Voditelji se nisu mijenjali pa će nas tako ponovno kroz transformacije voditi Maja Šuput Tatarinov i Frano Ridjan.

I četveročlani žiri je nepromijenjen pa ćemo opet gledati atraktivne kreacije Indire Levak i Nives Celzijus, a momci Igor Mešin i Goran Navojec nasmijavat će nas svojim opaskama na račun izvedbi. 

Najčitaniji članci