Obavijesti

Show

Komentari 26

Nives postala čedna: Seks sa suprugom mi je dosadio

Nives postala čedna: Seks sa suprugom mi je dosadio
15

Spisateljica otkriva kako se zasitila seksa u braku. Dino joj pleše striptiz da bi u njoj probudio želju za seksom, a ona bračnu dužnost obavlja vatreno

VIDEO

Nives Celzijus (28) proslavila se izjavom kako se seksala na Dinamovom stadionu sa suprugom Dinom Drpićem. Pola godine kasnije, autorica 'Gole istine' na promociji svoje knjige u Frankopanskoj ulici u Zagrebu kaže kako se njezin interes za seks uvelike smanjio.
- Kao i u svakom braku, pa tako i u našem, došlo je do zasićenja. Često sam toliko okupirana djetetom i ulogom majke da sam jedva čekala samo da zaspim - rekla je starleta. Kako bi Dino probudio seksualnu želju u bivšoj 'femme fatale', izvodi joj striptiz i pleše.
- On voli tako začiniti naš seksualni život, ali meni je bitnija kvaliteta od kvantitete - objasnila je Nives i dodala da ne voli obavljati bračnu dužnost bilo kako, već to mora biti vatreno. Najdosadnije mjesto za vođenje ljubavi joj je krevet, a za sebe kaže da je unatoč svemu, još uvijek temperamentna i 'vruća' žena.

MAČAK OTKRIO TORZO NA NIVESINOJ PROMOCIJI
U sklopu turneje po multimedijalnim knjižarama Tiska Nives Celzijus  predstavila je dopunjeno izdanje svog spisateljskog prvijenca 'Gola istina'.
- U knjizi ima puno novih detalja u kojima će se mnogi čitatelji pronaći. Ovo je priča o životu jedne zagrebačke djevojke. Iako ovo nije autobiografija, u knjigu su unešene neke situacije iz mog privatnog života, koje su i mene obilježile - kazala je atraktivna Nives. Spisateljica je za promociju knjige odjenula pripijenu crnu haljinu i vrtoglavo visoke crne Laboutinke. Osim Denisa Kuljiša, koji je napisao predgovor 'Gole istine', došao ju je podržati i Marko Grubnić. U dugačkoj bež bundi od nerca Marko se pozdravio s prijateljicom i otišao spremati za put u Beograd.
- Svjesna sam da su mnogi u dopunjenom izdanju moje knjige prepoznali mog supruga Dina pa neka na tome i ostane. Svaki čitatelj neka stvori svoju verziju priče - zagonetno se smješkala Nives. Na promociju je stigla i Simona Gotovac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...