Obavijesti

Show

Komentari 20

Nives: 'Prvi put sam prošetala bez šminke, dobra sam i ovako'

Nives: 'Prvi put sam prošetala bez šminke, dobra sam i ovako'
5

Celzijus je početkom mjeseca otkrila kako je iščašila lakat. Ozljeda ju pomalo sprječava da svaki dan bude dotjerana i našminkana. No priznaje kako sebi i ovako dobro izgleda

VIDEO

Svestrana pjevačica i spisateljica, Nives Celzijus (38) ovih je dana na neplaniranom odmoru. Nakon što je iščašila lakat mora mirovati pa je nedavno priznala kako joj nedostaje posao, kolege i snimanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nives želi glumiti u hororcu

Pokretanje videa...

nives 01:28

A ozljeda ju pomalo sprječava da svaki dan bude dotjerana i našminkana. Na Instagramu je objavila fotografiju bez šminke i priznala kako joj je dobro i ovako.

- Ovih dana hodam po terapijama, a i fali mi jedna ruka za sređivanje pa uglavnom sve činim nesređena. Nije to ništa neuobičajeno, ali ipak mislim da sam prvi put prošetala špicom ogoljela lica,bez trunke make up-a i bez frizure. I bilo je skroz ok. Shvatila sam koliko je smiješno što sam dopustila da mi se nametne ta obveza uljepšavanja za špicu. Sebi sam dobra i ovako. Gledat ćete me ovakvu još neko vrijeme pa zato evo jedna čista fotografija bez filtera - napisala je Nives u opis fotografije.

Lidija i Nives u 'guzoboju': Legle na trbuh pa istaknule stražnjicu
Lidija i Nives u 'guzoboju': Legle na trbuh pa istaknule stražnjicu

Pratitelji su joj u komentarima poručili kako im je sviđa i bez šminke te joj uopće nije potrebna. 

- Puno si ljepša bez šminke - pisali su joj.

Podsjetimo, Celzijus je početkom mjeseca otkrila kako je iščašila lakat. Na društvenim mrežama nerijetko pokazuje kako se snalazi. Vježbanje i dalje ne propušta pa radi jednostavne vježbe istezanja.

Iako joj se gips nalazio na lijevoj ruci, na nekoliko prošlih fotografija bio je na desnoj. Fanovi su je tada pitali što se događa.

- Je li to ista ruka u gipsu ili je i druga dobila? Nije li neki dan druga ruka bila zamotana? Ili sam ja lud? - pisali su joj. No Nives je objasnila kako joj je ozlijeđena isključivo lijeva ruka. 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...