Show

Komentari 10

Njena borba protiv ekstremne vjerske sekte primiče se koncu

Njena borba protiv ekstremne vjerske sekte primiče se koncu

Ono što je prisilno utišano, pokušavat će napraviti zvuk. Njihove glasove oduzela im je tiranska država, zajedno s pravima koja im pripadaju. Ipak, tu njihova priča ne završava

Kad smo završili s gledanjem prve sezone iznimno nagrađivane i hvaljene serije 'Sluškinjina priča', glavnog lika, sluškinju Offred, odvezao je crni neobilježeni kombi u nepoznatom pravcu. Njezina najbolja prijateljica Moira napokon je uspjela pobjeći prema slobodnim teritorijima u Kanadi.

Ova distopijska serija nastala je prema romanu autorice Margaret Atwood. U pitanju je istinski uznemirujuća i povremeno mučna serija, ponajprije zbog nebrojeno mnogo dodirnih točaka s pravim svijetom. Kada smo kroz flashbackove saznali kako je nastao užasni novi poredak, nismo se mogli otrgnuti dojmu da nas od te stvarnosti dijeli samo jedan malen korak.

Prva sezona upoznala nas je sa svijetom u kojem se serija odvija te je odvela glavne likove u raznim pravcima. U drugoj sezoni vjerojatno možemo očekivati svršetak mnogih priča koje su počele u prvoj sezoni.

Pogledajte foršpan za drugu sezonu

Druga sezona serije vraća se tijekom godine, a u njoj ćemo gledati opet sve one koji su nam ovu mučnu priču doveli na male ekrane. U glavnoj ulozi je i dalje brilijantna Elisabeth Moss, dok Alexis Bledel prestaje biti epizodna glumica.

O novim podacima vezanim za seriju pravovremeno ćete moći čitati na našim filmskim stranicama.

Najčitaniji članci