Obavijesti

Show

Komentari 41

Njihov život nije bio pjesma: Ovo su dirljive priče kandidata

Njihov život nije bio pjesma: Ovo su dirljive priče kandidata
6

Kandidati RTL-ova showa, osim divnih glasova, imaju dirljive životne priče kojima su ganuli članove žirija, ali i publiku. Boba je rodila blizance koji su umrli nakon dva dana, a Krešimir je ostao bez supruge

VIDEO

RTL-ov show 'Nikad nije kasno' došao je do velikog finala. Preostalo je 12 najboljih pjevača, a zbog ovih su priča gledatelji bili ganuti. Plakali su, kao i voditelji showa Sanja Doležal (53) i Joško Čagalj Jole (45).

Pomogla mi je vjera u Boga i duhovna obnova

Aromaterapeutkinja Slobodanka Boba Milušić (57) glazbenu je karijeru počela 1985. u bendu u Velom Lošinju. Tamo je nastupala deset godina sa suprugom Lucijanom (57), koji je bio bubnjar. Bračni par je prije 17 godina zadesila životna tragedija - ostali su bez voljenih blizanaca. Boba je tad rodila Nikolu i Niku, koji su preminuli nakon samo dva dana.

- Bilo je strašno, ali čovjek se digne i ide dalje. U oporavku su mi jako pomogle vjera u Boga i duhovna obnova - kaže Milušić.

Natjecateljica rodom iz Podgorice majka je kćerima Ivani i Ani te baka troje unučadi. Aromaterapija joj pomaže da se riješi svakodnevnog stresa, a u pjevački talent show prijavili su je suprug i mlađa kći Ivana, zbog čega je iznimno sretna.

Samohrani otac postao ulični svirač

Riječanin Krešimir Baričević (53) ulični je svirač. Šef žirija Tonči Huljić (55) primijetio ga je dok je svirao gitaru u Marmontovoj ulici u Splitu. Pola sata ga je nagovarao da dođe u show, dok nije pristao. Živi s kćeri Teom (17) u Zagrebu, kojoj u početku nije bilo nimalo drago da joj je otac ulični svirač, a sad se ponosi njime.

kresimir_baricevic

- Nosim staru odjeću i skromno se hranimo. Strogo pazim da ne budem u minusu. Krediti su mi najveći neprijatelji, ali ih, nasreću, nemam. Kad zaradim dovoljno, vratim se kćeri u naš stan - kaže Baričević.

Nakon 22 godine staža u državnoj tvrtki, gdje je radio električarske poslove i kopao jame, dao je otkaz i otišao na ulice, gdje svira već 18 godina.

- Trebao sam to i prije učiniti. Plaća mi je bila oko 4000 kuna, a sad ljeti, svirajući na ulici, mogu za 15 dana zaraditi i po 8000 kuna - kaže Krešimir, kojem je prije tri godine žena umrla od raka dojke.

- Razumljivo mi je da je moja kći nekoć razmišljala o meni kao o zapuštenom ocu, koji se praktički bavi prosjačenjem. S odrastanjem joj je postalo svejedno kako nas ljudi gledaju - kaže Riječanin.

Znamo da za sreću nikad nije kasno

Natjecateljicu Elizabetu Vrban (58) je njezin dugogodišnji dečko Damir Vrbljanac (65) zaprosio u showu ‘Nikad nije kasno’ nakon 32 godine veze.

Svadba će biti 7. travnja na datum kad ju je prvi put poljubio. Riječani su se upoznali u hotelu u kojem je on bio klavijaturist. Ona je htjela pjevati u bendu pa mu se javila za audiciju. Sada im je kolega File iz benda matičar, a vjenčat će ih odjeven u Elvisa Presleyja. Na svadbu s 50-ak rođaka i prijatelja, pozvali su voditelje showa Sanju i Joleta.

- Prije emisije je rekao da ima iznenađenje. Treperio je kad je kleknuo i stavio mi prsten - kaže Vrban koja se tome nije nadala.

- Nisam bila spremna na novu ljubav nakon propalog braka. Nije ni bio moj tip muškarca. Prvo sam se zaljubila u njegovu glazbu. Svaki ton koji je odsvirao na klavijaturi osjećala sam u srcu - kaže Vrban.

Iz prijašnjeg braka s pomorcem ima sina Marina (38), a Damir iz prvog braka ima sina Igora (38) i kćer Samantu (44). Par je putovao svijetom svirajući na cruiserima. Na Kanarima su proveli 15 godina nastupajući u luksuznim hotelima, a onda se vratili u Rijeku. U show se prijavila iz znatiželje.

Jedva je stajao na nogama, ali nije se predao

Natjecatelj Bruno Zebić (56) iz Kutine glazbom se počeo baviti u srednjoj školi kad je svirao bubnjeve i pjevao. Svirao je do 2009., ali je prestao zbog bolesti i invaliditeta.

- U prometnoj nesreći kad smo se vozili na front 1993. dobio sam jak udarac u kičmu. Nastavio sam raditi kao električar, vukao sam se pomalo i mislio da će bol proći. Međutim, nije prošla i morao sam u mirovinu jer nisam mogao stajati na nogama - kaže Bruno.

Električar po struci bio je radijski voditelj na tri radija i nastupao na, kaže, više od tisuću svadba i fešta. Samohrani je otac sinovima, Marinu (28) i Filipu (24), o kojima brine otkad je stariji sin imao četiri godine, a mlađi sedam mjeseci.

- Supruga i ja nismo mogli dalje. Ja sam imao bolje uvjete od nje tako da sam dobio djecu. Ne volim pričati o tom periodu. Ja sam veseljak. Moja majka kraljica pomogla mi je u odgoju djece. Ona je i mene othranila jer ja ne poznajem oca. Nikad ga nisam upoznao - kaže Zebić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu