Obavijesti

Show

Komentari 10

Njima korona nije naštetila: Procvjetao im 'marica biznis'

Njima korona nije naštetila: Procvjetao im 'marica biznis'
7

PROFIT Odlično zarađujemo od biznisa s marihuanom, kaže B-Real iz Cypress Hilla, a svoja carstva ‘trave’ imaju i Snoop, pa čak i legendarni Carlos Santana

VIDEO

To što ne mogu nastupati i ići po turnejama nije naškodilo zaradi određenih glazbenika. Dapače, nekima su poslovi procvjetali. Pogotovo onima u poslu sa 'cvitovima'.

Snoop Dogg, Willie Nelson, B-Real iz Cypres Hilla, Carlos Santana... Samo su neki od glazbenika koji imaju vlastite sorte marihuane i dućane u kojima ih prodaju. I sigurno im je laknulo kad je država odlučila kako njihovi dućani mogu biti otvoreni, unatoč situaciji s korona virusom.

- Prvi tjedan krize bila je luda navala. Ljudi su kupovali maksimalnu zakonski dozvoljenu količinu i čuvali za crne dane. Da ih mogu lakše podnijeti. A 'trava' vam u tome pomaže - rekao je reper i dodao kako je to prije bio posao, onako sebi za dušu, a sad je postao dobar izvor zarade.

South Beach Wine & Food Festival on Miami Beach

Dućani s marihuanom rade u Koloradu, Washingtonu i Kaliforniji, a u svim tim državama svoje franšize ima gitaristički virtuoz Carlos Santana.

Naljutio Engleze: Snoop Dogg je ponovno navijao za Hrvatsku
Naljutio Engleze: Snoop Dogg je ponovno navijao za Hrvatsku

- Carlos je u posao s marihuanom ušao primarno zbog njezinih medicinskih benefita, ali sigurno je sad privlačna i komercijalna strana - rekao je Santanin menadžer za američke medije.

Naravno, svoju personaliziranu 'maricu' ima i Snoop Dogg, a fanovi se šale kako vjerojatno većinu onoga što ide u prodaju sam testira. Zanimljiv pogled na stvar ima Elizabeth Hogan, američka poduzetnica i vlasnica nekoliko kompanija, među njima i one legendarnog hašomana i county pjevača Willieja Nelsona.

- Sport je stao, glazba je stala, film je stao. Marihuana nije. One zvijezde koje su pametno ulagale na različitim poljima sad neće osjetiti krizu jer imaju druge izvore prihoda za svoje luksuzne načine života - rekla je Hogan.

I malo statistike za kraj. U SAD-u je u ožujku 2020. prodaja marihuane porasla za čak 87 posto u odnosu na ožujak prošle godine. Bilježi se velik rast 'novih' kupaca, koji najčešće koriste mogućnost naručivanje on-line. Vlasnici dućana rekli su i kako se bolje od same marihuane prodaju prehrambeni proizvodi koji sadrže ovu biljku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu