Obavijesti

Show

Komentari 73

Nosila XL, a sada je mršavica: 'Barbara, izgledaš anoreksično'

Nosila XL, a sada je mršavica: 'Barbara, izgledaš anoreksično'
6

Voditeljica godinama oscilira u kilaži, a kako kaže, i samoj joj je dosadilo pričati o toj temi. Ne vjeruje u čudotvorne preparate za mršavljenje i kaže da se linija stvara za stolom, a ne u teretani

VIDEO

Počelo je snimanje showa “Zvijezde pjevaju”, a na setu je najviše pozornosti privukla nikad mršavija Barbara Kolar (49). Voditeljica, tvrde upućeni s HTV-a, sad nosi konfekcijski broj 32. Lani je, kako je priznala, nosila konfekcijski broj 36, no u godinu dana dodatno se “smanjila” za dva broja.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikad mršavija Barbara Kolar

Pokretanje videa...

Barbara Kolar nikad mršavija 01:00

 

Barbara godinama oscilira u kilaži, a kako kaže, i samoj joj je dosadilo pričati o toj temi. Prije sedam godina isto je bila u mršavoj fazi. Tad je rekla da je toliko smršavjela da stane u suknju iz osnovne škole.

Lani je rekla da je iz prehrane izbacila ugljikohidrate i da svaki dan pješači po deset kilometara. Ljubiteljica je mediteranske prehrane i jede puno sezonskog voća i povrća. Ne koristi rafinirani šećer, samo voćni, i pojede malo meda.

Prije nekoliko godina napravila je test intolerancije na hranu, nakon čega je iz prehrane izbacila tjesteninu, rižu, kruh, peciva, mliječne proizvode i jaja. Barbara ne vjeruje u čudotvorne preparate za mršavljenje i kaže da se linija stvara za stolom, a ne u teretani.

Nikad mršavija Barbara Kolar pohvalila se fotkom u bikiniju
Nikad mršavija Barbara Kolar pohvalila se fotkom u bikiniju

- Oduvijek imam očajno spor metabolizam koji je, s godinama, sve gori. To znači da sam, kad me vidite u stanjenoj verziji, vjerojatno mjesecima prije jela zanemarive količine hrane upitne zanimljivosti. I da sam, s obzirom na sporost i dosadnost tog procesa, zahvalna majčici prirodi što me barem odredila kao tvrdoglavog i upornog sivonju - izjavila je svojedobno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija