Obavijesti

Show

Komentari 15

Nostradamus predvidio godinu smrti kraljice pa dodao: Charles neće staviti Williama na tron

Nostradamus predvidio godinu smrti kraljice pa dodao: Charles neće staviti Williama na tron
6

Mario Reading, autor i vodeći stručnjak za Nostradamusa, izjavio je kako je prorok predvidio točnu godinu kraljičine smrti u zagonetnim pjesmama iz 1555. godine

VIDEO

Nostradamus, francuski liječnik i astrolog pravog imena Michel de Nostredame, predviđa da će vladavina kralja Charlesa III. (73) biti 'kratka i slatka' te da bi se njegov mlađi sin, princ Harry (37) mogao naći na prijestolju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mario Reading, autor i vodeći stručnjak za Nostradamusa, izjavio je kako je prorok predvidio točnu godinu kraljičine smrti u zagonetnim pjesmama iz 1555. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Malta: Održana tradicionalna ve?era  CHOGM u Corinthia Palace hotelu

Pišući o Nostradamusovim pjesmama 2005., Reading je rekao: 'Preambula je da će kraljica Elizabeta II. umrijeti, oko 2022., u dobi od oko devedeset šest godina.

Autor je također rekao da kada je Nostradamus napisao riječi 'Kralj otoka' u jednoj od svojih pjesama, prorok je mislio na činjenicu da će se veći dio Commonwealtha odvojiti tijekom vladavine kralja Charlesa III. Također je ustvrdio: 'Princ Charles će imati sedamdeset četiri godine 2022. godine, kada preuzme prijestolje, ali nezadovoljstvo određenog dijela britanske populacije, nakon njegovog razvoda od Diane, princeze od Walesa, još uvijek će ustrajati'.

Portreti novog britanskog  kralja

Reading je također nagađao da će Charlesa godine natjerati da abdicira i da Nostradamusova rečenica "Zamijeniti će ga čovjek koji nikada nije očekivao da bude kralj" znači da William to neće biti. 

Reading je razmišljao: 'Znači li to da princ William, koji bi očekivao da će naslijediti svog oca, to neće učiniti?'

Autor je također rekao da bi, ako William ne može preuzeti ulogu, 'princ Harry, prema propustu, mogao postati kralj umjesto njega'.

FILE PHOTO: Britain's Queen Elizabeth, Prince Harry and Meghan, the Duchess of Sussex pose for a picture with some of Queen's Young Leaders at a Buckingham Palace reception following the final Queen's Young Leaders Awards Ceremony, in London

U prošlosti su ljudi pričali da je Nostradamus uspješno predvidio događaje poput uspona Hitlera i Nacističke stranke u Njemačkoj još 1930-ih, sve do terorističkih napada 11. rujna na tornjeve Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku.

imgur

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ ENGLESKE

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Oskarovka Michelle Yeoh otkrila da je postala baka: 'Čudo! Ne mogu opisati koliko sam sretna'
NA PRVI DAN NOVE GODINE

Oskarovka Michelle Yeoh otkrila da je postala baka: 'Čudo! Ne mogu opisati koliko sam sretna'

Glumica se u srpnju 2023. godine udala za Jeana Todta. Sada su njezin posinak i njegova supruga dobili svoje prvo dijete

Novi detalji o smrti Matthewa Perryja: Liječnici ga oživljavali u vodi, nisu ga prebacili u bolnicu
TRAGIČNA SMRT 'PRIJATELJA'

Novi detalji o smrti Matthewa Perryja: Liječnici ga oživljavali u vodi, nisu ga prebacili u bolnicu

Liječnici su pokušali spasiti Perryja dok je još bio u jacuzziju, no pokušaji da ga ožive bili su neuspješni te su ga proglasili mrtvim na mjestu događaja, pišu strani mediji
Preminuo legendarni Milo Hrnić
u 74. GODINI

Preminuo legendarni Milo Hrnić

Hrnić je prodao više od milijun nosača zvuka, izdao je 20 albuma i preko 200 pjesama