Obavijesti

Show

Komentari 15

Nova beba Kim Kardashian je 'skuplja' za čak 290.000 kuna

Nova beba Kim Kardashian je 'skuplja' za čak 290.000 kuna
9

Još se uvijek ne zna hoće li četvrto dijete roditi ista surogat majka koja je poznatom paru prije godinu dana rodila kćer Chicago, ali mediji nagađaju da se ipak radi o drugoj ženi

VIDEO

Obitelj Kardashian uskoro će postati bogatija za jednog člana, a istodobno siromašnija za nešto više od milijun kuna. Kim Kardashian (37) i njezin suprug Kanye West (40) objavili su kako će im četvrto dijete biti dječak, kojeg bi uskoro trebala roditi surogat majka.

Pokretanje videa...

00:14

Kako prenosi britanski Mirror, sestre poznate starlete ne podržavaju njezino spominjanje surogat majke u medijima, ali Kim nije mogla odoljeti.

- Sad više ne mogu ništa napraviti, sve je već vani. Napila sam se na božićnoj zabavi i samo mi je 'izletjelo'. Rekla sam nekim ljudima, ali ne sjećam se kome jer inače ne pijem - rekla je Kim. Razlog uzimanja surogat majke je teška posljednja trudnoća Kardashianke koja bi, kako je otkrila, željela imati četvero djece.

U siječnju prošle godine par je dobio kćer Chicago, koja ih je stajala oko 740.000 kuna. Polovica iznosa išla je surogat majci, a drugu su polovicu morali platiti agenciji koja je vodila proces od odabira surogat majke pa sve do posvajanja.

Ovaj su put, pišu američki mediji, reality zvijezda i reper morali izdvojiti oko 290.000 kuna. Par je, navodno, sa surogat majkom na tu cijenu sklopio ugovor kojim je definirao međusobne odnose

- Mislim da ne bih mogla podnijeti više djece od četvero - priznala je svojedobno Kim, a otkrila je i da njezin suprug želi barem sedmero djece. 

Još se uvijek ne zna hoće li četvrto dijete roditi ista surogat majka koja je poznatom paru prije godinu dana rodila kćer Chicago, ali mediji nagađaju da se ipak radi o drugoj ženi. Kim i Kanye imaju još dvoje djece, kćer North (5) i sina Sainta (3).

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Zaručnik popularne pjevačice izgleda identično kao njezin otac!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu