Obavijesti

Show

Komentari 43

Nova četvrtasta vilica: 'Odbijam povjerovati da je to pravi Efron'

Nova četvrtasta vilica: 'Odbijam povjerovati da je to pravi  Efron'

Nakon što su pogledali spot snimljen za Dan planete Zemlje većinu ljudi na Twitteru je šokirao novi izgled Zac Efrona, a ne poruka koju je video trebao prenijeti. Svi se smiju na račun njegove 'nove vilice'

VIDEO

Zac Efron je postao popularna tema na Twitteru, nakon što su krenule glasine o plastičnoj kirurgiji otkrivajući njegovo napuhao 'novo lice'.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovisni o plastičnim operacijama

Pokretanje videa...

01:32

Ova 33-godišnja Disneyjeva dječja zvijezda potaknula je nagađanje o plastičnoj operaciji kad se pojavio u mjuziklu 'Dan planete Zemlje!' putem Facebooka u četvrtak.

Zacov nastup u spotu počinje nakon 1 minute i 50 sekundi u kojem organizatora eventa Bill Nyea naziva genijalcem.

Ali, izgleda da je većina obožavatelja bila previše smetena njegovim novim izgledom da bi se usredotočila na to što on govori. 

Nema sugestija da je Zac otišao pod nož, ali poznati fitnes fanatik, koji je u svojoj karijeri prošao nekoliko tjelesnih transformacija, novim izgledom je potaknuo glasine da je estetski promijenio svoj izgled. 

Upoznali smo ih kao klince, a izrasli su u ljepotice i 'macane'
Upoznali smo ih kao klince, a izrasli su u ljepotice i 'macane'

Iako su neki od memova i komentara bili zlobni, čini se da su obožavatelji bili iznenađeni kad su vidjeli Zaca koji sad ima četvrtastu vilicu, s vidljivom natečenošću u licu. 

- Odbijam vjerovati da je ovo Zac Efron - napisao je jedan obožavatelj, dok je drugi napisao da je 'Zac Efrona dijeli samo još jedna plastična operacija od izgleda onog frajera s četvrtastom vilicom na 'TikTok-u'. 

Glumac je prošao velike transformacije tijela tijekom svoje karijere. Međutim, prošle godine glumac je otkrio da više nikada ne želi imati tako nabildano tijelo kako je imao tijekom 2017. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zac Efron (@zacefron)

- Tad je bilo jako važno napraviti Baywatch, a nakon njega sam shvatio da više nikad ne želim biti u takvoj formi. Stvarno. Bilo je izrazito teško - rekao je u intervjuu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane