Obavijesti

Show

Komentari 0

Nova kolekcija: Edoardo Paludo oduševio je zadarsku publiku

Nova kolekcija: Edoardo Paludo oduševio je zadarsku publiku
9

Za savršeni makeup na shootingu, pobrinuo se poznati hrvatski make up artist Saša Joković, dok je za fotografiju bio zaslužan Jakov Baričić

VIDEO

​U subotu, 22.07. 2017. poznati kolorista sa internacionalnim znanjem i iskustvom - Edoardo Paludo, predstavio je u zadarskom salonu ‘Pero colorbar’, dijelove svoje najnovije kolekcije. 

Za savršeni make up na shootingu, pobrinuo se poznati hrvatski make up artist Saša Joković, dok je za fotografiju bioi zaslužan Jakov Baričić. 

Edoardo Paludo je svoju karijeru započeo 90-ih u rodnom mu Milanu. Od samog početka , istaknuo se na međunarodnoj frizerskoj sceni, uvođenjem do tada nepoznatih novih trendova u načinu bojanja kose.

Nakon što se preselio u London njegov talent i kreativnost su dobili su potpuno novu dimenziju . Ubrzo postaje tehnički i kreativni director u poznatom salonu ‘Trevor Sorbie’, a na toj poziciji je ostao 9 godina. Kao član umjetničkog tima ‘Trevor Sorbie’ odigrao je istaknutu ulogu, a zahvaljujući njegovim inovativnim tehnikama bojanja , osvojio je nekolicinu frizerskih nagrada. 

Edoardov rad objavljen je i u brojnim prestižnim modnim časopisima poput Voguea i Tribute Magazine, a njegove kreacije mogu se vidjeti na modnim izložbama diljem svijeta. Osim toga radio je boje za jednog od najpoznatijih britanskih frizera - nagrađivanog Angela Seminara. 

Edoardo je otac poznate tehnike bojanja poznate pod imenom ‘’Flamboyage’’, budući da je iskreirao folije za izradu pramenova. Osuvremenio je i staru tehniku izrade plamenova ‘'Balayage’’. Kroz Edoardove vješte ruke prošle su velike zvijezde internacionalne scene, a posebno se diči platinasto plavom bojom kose pjevačice Debbie Harry – popularne pod imenom Blondie. Od ostalih mušterija iz svijeta poznatih i slavnih Edoardo je zaslužan za neodoljive tonove frizura  manekenke Gisele Bundchen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni