Obavijesti

Show

Komentari 30

Nova kraljevska obitelj: Katein brat voli haljine, ujak se drogira

Nova kraljevska obitelj: Katein brat voli haljine, ujak se drogira
5

Gary Goldsmith, razuzdani ujak Kate Middleton, ugostio je Kate i Willa na Ibizi. Sve o tom posjetu ispričao je novinaru kojem je ponudio da mu sredi prostitutku

VIDEO

Ej, ti jeb..u, jeste li mi ti i prijatelj razbili staklene piramide kad ste bacali loptu po kući?, bilo je prvo što je ćelavi trgovac nekretnina rekao princu Williamu (28). 

Gary Goldsmith (44), ujak Kate Middleton (29), u ljeto 2006 ugostio je kraljevski par i njihove prijatelje u vili na Ibizi vrijednoj 40 milijuna kuna. Razuzdani Gary sve je to ispričao reporteru britanskog tabloida News of the World, koji je bio na tajnom zadatku. Ugostio ga je u kuhinji luksuzne vile koju zove 'kuća seksa' i pred njim pripremao kokain te ga ušmrkivao novčanicom od 100 eura. Prije nego što mu je govorio o princu i Kate, rekao je da mu može srediti brazilsku prostitutku za 4500 kuna.

- William i prijatelj za stolom su razgovarali o grudima, a princ je komentirao i Kateino tijelo.Zato je na glavi morao nositi 'rupčić srama' - smijao se vidno drogiran Gary dok je novinaru opisivao dojmove mladog princa. 

Šalio se kako će, nakon što se par vjenča, biti ujak kralja i kraljice te da su mu u Buckinghamskoj palači već pripremili odaje u kojima će spavati. Gary, koji na Ibizi živi s bivšom striptizetom Antoniom (26), pred reporterom je pušio ‘travu’, a na stolu mu je stajala vrećica ecstasyja. Nakon što su mediji objavili skandaloznu priču, princ William sastao se s ocem Charlesom i pomajkom Camillom. Navodno je rekao Kate i njezinoj obitelji da moraju prekinuti svaki kontakt s Garyjem.

Britanska obavještajna služba o svemu je obavijestila kraljicu Elizabethu II, koja se nije oglasila. Na vjenčanje ne smije doći.

James voli haljine na točkice i oprave francuske sobarice

James Middleton (23), Katein naočiti brat, brzo je odustao od studiranja na sveučilištu u Edinburghu te osnovao slastičarski obrt u Berkshireu. U javnost su procurile fotografije s razvratnih tuluma na kojima se s prijateljima odijevao u žensku odjeću. Voli pozirati u haljinama na točkice i kostimima francuskih sobarica.

Dugo je bila najpoželjnija udavača

Pippa Middleton (27) radi kao marketinški stručnjak PR menadžer. Kateina mlađa sestra diplomirala je u Edinburghu i zvijezda je visokog društva zapadnog Londona. Proglašavali su je najpoželjnijom udavačom prije sestre Kate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina