Show

Komentari 9

Nova prinova u obitelji: Khloe i američki košarkaš dobili sina, rodila ga je surogat majka

Nova prinova u obitelji: Khloe i američki košarkaš dobili sina, rodila ga je surogat majka

Par je djetetom začinio turbulentni odnos kojeg njeguju posljednjih nekoliko mjeseci. Zbog Tristanove nevjere, prekidali su nekoliko puta, ali se isto tako i mirili

Khloe je jako zahvalna zbog surogat majke koja joj je dala ovaj blagoslov, ali obitelj želi u ovim trenucima privatnost, stoji u službenom priopćenju obitelji Kardashian koje je objavio Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obitelj je tako postala bogatija za još jednog člana. Khloe Kardashian (38) i bivši dečko, američki košarkaš Tristan Thompson (31) dobili su sina, kojeg im je rodila surogat majka. Ovo im je drugo dijete, a zajedno imaju i kćer True (4).

Par je djetetom začinio turbulentni odnos kojeg njeguju posljednjih nekoliko mjeseci. Zbog Tristanove nevjere, prekidali su nekoliko puta, ali se isto tako i mirili.

Vijest o tome da očekuju još jedno dijete, javnost je saznala 13. srpnja. Unatoč rođenju sina, izvor blizak obitelji je otkrio da par nije u vezi.

- Khloé i Tristan već su planirali dijete kad je izbio skandal. Do tada je Khloé već mislila: 'Sama ću to učiniti'  - ispričao je ranije izvor za američke medije. 

Unatoč tome što je prekinula s Thompsonom kada je test očinstva pokazao da je on ipak otac sina Thea fitnes modela Maralee Nichols, Khloe je odlučila nastaviti s trudnoćom i rođenjem drugog djeteta.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI

Najčitaniji članci