Show

Komentari 1

Nova sezona zabavne emisije 'Maestro' stiže 3. listopada

Nova sezona zabavne emisije 'Maestro' stiže 3. listopada

Sedam natjecatelja ima prigodu dirigirati velikim Simfonijskim orkestrom HRT-a. 'Studenti dirigenti' trebaju pokazati strast, zauzetost, drskost i prepustiti se glazbi

U prvoj emisiji druge sezone 'Maestra' vidjet ćemo izvedbe naših studenata koji će prvi put stati pred Simfonijski orkestar HRT-a, a ove su godine studenti Željka Ogresta, Davor Štern, Jelena Radan, Jelena Miholjević, Dražen Ilinčić, Borko Perić i Mile Kekin

Nova sezona zabavnoga serijala Maestro stiže 3. listopada na Prvi program HTV-a.  Sedmero ljudi iz javnog života ima prigodu dirigirati velikim Simfonijskim orkestrom HRT-a. Bez obzira na to imaju li  'studenti dirigenti' malo ili nimalo glazbenoga obrazovanja, trebaju pokazati strast, zauzetost, hrabrost, drskost. Moraju se prepustiti glazbi i moraju orkestru, žiriju, gledateljima otkriti užitak stvaranja glazbe, jer bez obzira na sva teoretska znanja potrebna da bi netko postao dirigentom, postoji nešto što se ne može naučiti, a to je taj intiman kontakt s glazbom. 

Upravo će to pokazati naši natjecatelji i ove sezone. U prvoj emisiji druge sezone serijala 'Maestro' vidjet ćemo izvedbe naših studenata koji će prvi put stati pred Simfonijski orkestar HRT-a, a ove su godine studenti Željka Ogresta, Davor Štern, Jelena Radan, Jelena Miholjević, Dražen Ilinčić, Borko Perić i Mile Kekin.

Tročlani ocjenjivački sud, koncert-majstorica Simfonijskoga orkestra HRT-a Mirjam Pustički-Kunjko, maestro Tomislav Fačini i maestro Vladimir Kranjčević, ocjenama će pokazati koji su natjecatelji najslabiji, a članovi Simfonijskoga orkestra HRT-a svojim će glasovima odlučiti koji natjecatelj ostaje, a tko odlazi iz serijala. 

Pogledajte kako su se u dirigentskoj ulozi snašli Mile Kekin, Davor Štern, Željka Ogresta i ostali. Navijajte za svojega 'maestra' već 3. listopada na Prvome programu HTV-a u 20.10 sati.

Najčitaniji članci