Obavijesti

Show

Komentari 3

Nova TV od 14. ožujka počinje emitirati Celebrity MasterChef

Nova TV od 14. ožujka počinje emitirati Celebrity MasterChef
17

Željno iščekivana treća sezona svjetskog talent show-a u kuhinji, MasterChef-a, vraća se na male ekrane u novom ruhu: celebrity kuhari otkrit će svoj skriveni talent

VIDEO

MasterChef je u Hrvatskoj, u programu Nove TV (vlasniku licence) u dvije sezone emitiranja ostvario ne samo izvrsne rezultate gledanosti, već je pridonio i populariziranju vrhunskog kulinarstva u Hrvatskoj, potaknuo veliki interes prema kuhanju općenito te omogućio kandidatima  zaposlenje u kuharskom sektoru odmah po završetku show-a u kojem su imali prilike pokazati svoja znanja, vještine, ambicije i naučiti puno o samoj struci.

Nastavno na takvo iskustvo, Nova TV će ovog proljeća emitirati i format Celebrity MasterChef te svojim gledateljima, ali i svim sudionicima omogućiti uživanje u jednom od najuspješnijih svjetskih TV formata. Željno iščekivana treća sezona MasterChefa počinje s emitiranjem u petak, 14. ožujka 2014. 

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce ljubitelja kuhanja koji će se publici predstaviti u potpuno novom svjetlu. Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Zeljković, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar Mlinac, Antonija Šola i Luka Nižetić kročit će u najpoznatiju reality kuhinju.

O konceptu Celebrity MasterChefa

U prvih nekoliko nastavaka Celebrity MasterChefa gledatelji imaju priliku upoznati svih 16 kandidata. Jedan od prvih izazova bit će napraviti vlastito autorsko jelo koje će najbolje pokazati kulinarske vještine natjecatelja uz ograničeno vrijeme te neograničen izbor namirnica. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se natjecatelji snaći u Testovima osjetila, kao i tko će u Stres testu najbolje replicirati jelo koje će biti presudno za daljnji ostanak u MasterChef kuhinji. Brojni izazovi vrlo brzo će biti kobni za neke natjecatelje tako da već kroz prvih osam epizoda u showu ostaje tek njih dvanaest.

Naši celebrity natjecatelji zatim će se susresti s već svima dobro poznatom Kutijom iznenađenja. Na svojim radnim jedinicama dobiti će kutiju u kojoj se nalaze namirnice s kojima u zadanom vremenu trebaju napraviti što bolje jelo. U Testu kreativnosti netko od njih će imati privilegiju odabira između tri namirnice glavnu s kojom će svi morati kuhati, ali i još neke prednosti koje mu mogu povećati šanse za prolazak u polufinale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga