Show

Komentari 49

Nove drame na selu: Kandidati su ljubomorni i prepucavaju se

Nove drame na selu: Kandidati su ljubomorni i prepucavaju se

nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati. Vode ih na svoju farmu da vide kako se snalaze u radovima na polju i oko životinja

Nakon uzbudljivih upoznavanja, tuluma, prvih svađa i izbacivanja, vrijeme je da farmeri i farmerica na svojim imanjima konačno ugoste kandidate koje su odabrali.

POGLEDAJTE VIDEO: Ana tražila 'Savršenog', sad došla u 'Ljubav je na selu'

Prvi su na redu Zoran Stričević, Neven Landek i Rasema Vladetić, koji uzbuđenje i tremu nisu mogli sakriti. Svatko od njih za svoje goste priprema doček za pamćenje pa će se tu naći janjetina, tamburaši, ali i kočija.

A iako su kandidati i kandidatkinje jedni druge dočekali zagrljajima i poljupcima, priznali su da su itekako svjesni konkurencije, pa će već pri samom dolasku frcati ljubomorne iskrice, ali i 'udarci ispod pojasa'.

- Neće letjeti perje, ali bit će prepucavanja - najavila je jedna kandidatkinja.

Najburnije je bilo kod Nevena, koji je imao poprilično napete dane. Ljubio se s Milenom na prvom spoju pa je onda 'kliknuo' sa Samantom od koje se nije odvajao cijelu večer na tulumu, a onda se 'zakačio' s Milenom, koja je demonstrativno napustila show i tako mu skratila muke u odabiru koje će dame pozvati kod sebe na farmu. U Opatinec tako putuju Marijana, Samanta i Vjerana. 

Najčitaniji članci