Obavijesti

Show

Komentari 224

Nove grudi seksi Loto djevojke Vanje Halilović za vruće ljeto

Nove grudi seksi Loto djevojke Vanje Halilović za vruće ljeto
5

TV voditeljica prijateljima se pohvalila da uživa u godišnjem odmoru na jadranskoj obali s dečkom Franom Barbierijem. Pokazala je zavidnu formu, ali i novo poprsje

VIDEO

Atraktivna Loto djevojka Vanja Halilović (28) posljednjih dana ponovno je top-tema u gradskim kuloarima. Šuška se da je plavokosa voditeljica nedavno estetskim zahvatom povećala grudi.

Fotografije koje je Vanja objavila na društvenim mrežama svjedoče o novom, bujnijem izgledu mlade Dubrovčanke, koja odmalena živi u metropoli. Na njima nekadašnja zvijezda RTL-a, a danas voditeljica “Lota” na HTV-u pozira u automobilu odjevena samo u crni bikini. Vanja je tako prijateljima pokazala zavidnu liniju, ali i kako mnogi tvrde, nove grudi.

- Nemam komentara. Doista ne želim ništa reći - kratko je odgovorila Halilović na upit je li istina da je posjetila estetskog kirurga. Dodala je da nerado komentira privatni život. Ipak, informaciju nije željela ni demantirati.

Istraživat će Zadar i Istru, to su naši neotkriveni dragulji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vanja je, sudeći po fotografijama, odlično raspoložena jer je trenutačno na odmoru s dečkom Franom Barbierijem, s kojim je u vezi godinu i pol dana.

Televizijska voditeljica se potpuno prepustila morskim radostima, a dio odmora provela je i na otoku Hvaru gdje se s Franom odmarala i lani. Inače, omiljeno mjesto mnogih hrvatskih poznatih lica, kaže, nije ju privuklo zbog glasovitih ljetnih zabava koliko zbog prirodnih ljepota.

- Zapravo nisam tip koji puno izlazi, pa je tako moj posljednji žestoki party bio onaj na Ultra Music Europe u Splitu. Festival me posve oduševio - objasnila je Vanja i dodala kako zna da u Hrvatskoj ima još puno sjajnih mjesta za tulumarenje.

- Hrvatska obala je bogata odličnim mjestima za izlaske poput Zadra ili Istre koji nude fantastičnu atmosferu. Tako su mi rekli prijatelji, meni tek predstoji to otkriti. Doista ne izlazim često. Evo, znam da je teško povjerovati, ali nikad dosad nisam bila na Zrću - otkrila je Halilović, koja uživa u svakom slobodnom trenutku kad nema poslovnih obveza, pa je tako s partnerom dio odmora provela krstareći Jadranom.

Krizi ni traga, par otputovao izvan Hrvatske

Bivši suprug Sanje Duggan poznat je kao ljubitelj brodova i mora pa je svoju djevojku, doznajemo, odveo na neka manje poznata mjesta poput sidrišta Krknjaši, koje zbog tirkiznog mora privlači nautičare. Zaljubljeni par je uživao i u čarima nenaseljenog otočića Budikovac kraj Visa. A ljetovanje su nastavili izvan Hrvatske. Doznajemo kako su već odletjeli na svoju sljedeću destinaciju, koju drže u tajnosti. Vanja i Frane su idiličnim odnosom demantirali šuškanja od prije nekoliko mjeseci kako im je veza u krizi i kako su čak i prekinuli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama