Obavijesti

Show

Komentari 11

Nove kandidate showa snimaju u Slavoniji, a Batinić neće voditi

Nove kandidate showa snimaju u Slavoniji, a Batinić neće voditi
9

Svake sezone imamo velik broj prijava iz Slavonije. Iz tih smo razloga odlučili proći cijelu Slavoniju, otkriti sve njezine čari i nadamo se ostaviti pozitivan utjecaj, kaže Vanja Meandžija, glavni producent emisije

VIDEO

U pitoresknom slavonskome mjestu Stara Kapela počelo je snimanje pete sezone RTL-ova 'Života na vagi', showa koji pomaže pretilim ljudima u gubljenju kilograma i prilagodbi na novi, zdraviji način života. I u petoj sezoni treneri će biti Maja Ćustić (37) i Edin Mehmedović (39) dok će Marijana Batinić (39) svoju voditeljsku palicu zbog trudnoće predati novoj voditeljici ili voditelju čije ime zasad ostaje tajna.

POGLEDAJTE VIDEO: Irena iz showa uspjela je smršavjeti i ostvariti san - postala je majka!

Pokretanje videa...

01:18

Ipak, Marijana će i kandidate pete sezone 'uvesti' u kuću u kojoj će boraviti narednih mjeseci. 

- Emisija 'Život na vagi' uistinu mijenja sudbine, a njezini protagonisti postaju ambasadori zdravog života. Odricanja, znoj i priče naših kandidata inspiriraju mnoge i na neki način pomažu svima onima koji nas gledaju! Nisu u pitanju samo fizičke transformacije već i pomicanje granica. Zid pred kojim su se našli odjednom postaje zavjesa i sve je moguće. Naravno da indirektno njihova preobrazba utječe na sve nas u produkciji - kaže Marijana koju zbog trudnoće svi na setu maze i paze. 

- Jako volim cijeli tim koji radi 'Život na vagi', sa svima se sve lako dogovori, a s obzirom na to da sam u drugom stanju, posebno me paze i tetoše. Mi smo televizijska obitelj već sada i vodimo svatko iz svog ugla projekt u istom smjeru - kaže Batinić koja svom nasljedniku ili nasljednici poručuje da ne treba isključiti vlastite emocije, već treba uistinu pokušati pobliže upoznati kandidate i približiti im se. U tim velikim ljudima kriju se većinom i velika srca, a kad gradite prijateljski odnos, oni bolje i napreduju. A o napretku kandidata brinut će se treneri Maja i Edo koji su presretni što borave u prekrasnom krajoliku. 

- Mjesto gdje se nalazimo je čarobno, melem za dušu i tijelo. Oaza mira uz zvukove prirode; čuju se ptičice, žabe kako krekeću i lavež pasa iz obližnjih kuća. Na samom smo početku i za sada mi se čini da su ovogodišnji kandidati nešto drugačiji od prošlogodišnjih. Puno je različitih karaktera na istome mjestu, ali djeluju mi motivirano i živahno pa mislim da nam humora neće nedostajati - kaže Maja, a s njom se slaže i Edo. 

- Kandidate smo tek upoznali i moj je prvi dojam kako je riječ o jednoj iznimno hrabroj i motiviranoj skupini, koja je spremna uhvatiti se ukoštac sa svim izazovima koji nas čekaju. Krenuli smo opako s treninzima, imamo super novu teretanu čiji ćemo pod uskoro dobro natopiti znojem. Spoj ove netaknute prirode, karakter kandidata i naše iskustvo moglo bi uroditi dosad neviđenim rezultatima. Radujem se svakom treningu kao dijete u dućanu s igračkama - zadovoljno će Edo. 

Osim što se prvi put 'Život na vagi' snima u Slavoniji, peta sezona specifična je i zato što se snima pod strogim epidemiološkim mjerama. 

- Snimanja su kao i život pod ovom pandemijom - neobična! Kandidati su nam uvijek bili na prvome mjestu, a sad svi na setu svaki dan prolaze stroge mjere opreza. Mjerenje temperature s dva različita toplomjera zbog što preciznijih rezultata, obavezno nošenje maski za članove ekipe i rukavica, dezinfekcija zajedničkih prostora, propisane mjere u prijevozu ekipe… Pazi se da baš sve bude u skladu s epidemiološkim mjerama - pojašnjava Vanja Meandžija, glavni producent emisije 'Život na vagi'. Najavljuje i da gledatelje čeka pregršt novosti koji će ih sadržajno zaintrigirati. 

- Kandidati su fenomenalni! Treniraju vrlo predano, ali mogu otkriti da zasad mrvicu imaju muku s hranom pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se to dalje razvijati. Uz kandidate, sadržajni se tim isto tako potrudio da zapapri s nikad dosad viđenim izazovima i zanimljivostima, a sama Slavonija pruža pregršt nevjerojatnih lokacija - otkriva Meandžija, a pojašnjava i zašto je pala odluka da se ova sezona snima u Slavoniji. 

- Svake sezone imamo velik broj prijava za 'Život na vagi' i više od 40 posto istih dolazi iz Slavonije. Iz tih smo razloga odlučili zasukati rukave i uloviti se ukoštac sa statistikom. Proći ćemo cijelu Slavoniju, otkriti sve njezine čari i nadamo se ostaviti pozitivan utjecaj! - tvrdi.

Što sve čeka kandidate, tko će im biti novo rame za plakanje na vaganjima, kako će se snaći treneri s novim kandidatima, gledatelji će doznati ove jeseni na RTL-u u petoj sezoni nagrađivanog showa 'Život na vagi'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao