Show

Komentari 185

Nove nevolje za Sevu: Prijavio ju je Centar za socijalnu skrb...

Nove nevolje za Sevu: Prijavio ju je Centar za socijalnu skrb...

Kako doznajemo, djelatnici nadležnog Centra za socijalnu skrb prijavili su pjevačicu jer sumnjaju da je prekršila zakon. Severinini odvjetnici kažu da nemaju pojma da im je klijentica u problemima...

Dok Severina (47) u Monte Carlu reklamira naočale i poručuje: “Uvijek gledajte na svijetlu stranu života” te atraktivnim fotografijama poručuje: “Nikad ne treba odustati”, Centar za socijalnu skrb protiv nje diže kaznenu prijavu. Kraj prošle godine pjevačica je dočekala s prvostupanjskom presudom, koju su mnogi nazvali presedanom.

Sud je nepravomoćnom presudom odlučio da sin kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem živi s ocem. U međuvremenu je Severinu na turneji bodrilo tisuće obožavatelja. Punila je arene i pjesme posvećivala svojim najmilijima. Presudi o kojoj je brujila Hrvatska, kao i susjedne zemlje, gdje je Severina također popularna, prethodile su prijave zagrebačke osnovne škole koju joj pohađa sin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podnijeli su desetak prijava za zanemarivanje djeteta. Otkrilo se to nakon što je Severina šokirala javnost na konferenciji za novinare kad je najavljivala veliku turneju. U novoj godini očito su se nastavili pravni problemi za pjevačicu jer ovo je prvi put da Centar za socijalnu skrb podnosi kaznenu prijavu protiv gospođe Kojić. Od Centra smo tražili pojašnjenje zbog čega su je prijavili.

- U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi - poručili su nam.

Severinine odvjetnike smo pitali jesu li upoznati s novom prijavom i što će poduzeti?

- Nemamo saznanja o prijavi koju spominjete niti znamo iz kojih razloga bi je podigli - rekla nam je Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović sedam godina se sudski spore oko skrbništva nad sinom. Sve do zadnje presude dijete je bilo dodjeljivano majci. Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dijete ima pravo viđati dva puta tjedno po pet sati i svakoga drugog vikenda te sa sinom može provoditi katolički Božić i uskrsne blagdane. 

Ujedno ocu sina mjesečno mora plaćati nešto više od 1200 kuna alimentacije, a oba roditelja trebaju raditi sve što je u interesu djeteta. Sud je u presudi jasno naznačio što joj je zamjerio i zbog čega je izgubila skrbništvo. Između ostaloga, stoji da je odbijala suradnju s institucijama, vrijeđala ljude uključene u proces, nije poštovala Popovića kao drugog skrbnika, ali da je medijski eksponirala svoje dijete.

Najčitaniji članci