Obavijesti

Show

Komentari 9

Nove Snješkine avanture: Iz džungle stigla u prometni kaos

Nove Snješkine avanture: Iz džungle stigla u prometni kaos
1

Poduzetnica redovito ide na uzbudljiva putovanja kojima se hvali na društvenim mrežama. Mehun je probala afrički specijalitet koji se sastoji od zelenog povrća i preko njega se prelijeva vruća voda

VIDEO

Poduzetnica se u nacionalnom parku u Kongu fotografirala s gorilama koje su joj se jako dopale. Snježana Mehun (47) nakon obilaska džungle suočila se s ‘prometnim kaosom’ u mjestašcu u blizini granice Konga i Ruande. Umjesto u automobilima, stanovnici ondje jure na biciklima i motorima. Poduzetnica se uplašila i nasmijala kada su protutnili dječaci na motociklima.

Avantura u nacionalnom parku Mgahinga Gorilla bila svojevrsni “Survivor” za zagrebačku šminkericu. Fanovima na društvenim mrežama objasnila je kako je do destinacije putovala tri dana - promijenila je četiri aerodroma, tri sata vozila se Ruandom do granice s Kongom, a za kraj je putovala tri sata neasfaltiranim puteljkom. Ni nakon dolaska u džunglu avantura nije tekla glatko, pa se Snježana žalila na nesnosnu vrućinu, bube te mrave koji su je izgrizli. No sve je to palo u zaborav kad je napokon kročila u džunglu u potrazi za gorilama. U pratnji rendžera nacionalnog parka, koji čuvaju gorile, Mehun se probila s maskom na licu i slikala te snimila kratki video s veličanstvenim životinjama.

- Čuvaju ih rendžeri DR Kongo, nevjerojatno, ali od nas ljudi iako nas samo jednim zamahom ruke mogu pobiti - pohvalila se uz fotografiju.

Iako su neki prijatelji odgovarali poduzetnicu od ovog riskantnog putovanja, Snježana ih nije poslušala i  nakon što su vidjeli prizore iz džungle, čestitali su joj na velikoj hrabrosti. Na put se otisnula u elegantnoj i dekoltiranoj bijelo-crnoj haljini s velikim prorezom, a na glavu je stavila prigodne sobovske rogove. Nije ih skidala ni kad je sletjela u Ruandu, no ondje je, umjesto u haljinici, pozirala u sportskom izdanju. Nakon što je napokon stigla u Kongo, presvukla se u udobnije komade maskirnog uzorka.

- Ovo mi je bila božićna želja, četvrti put posjetiti Afriku. Ovdje su djeca sretna i bez tri paketa blagdanskih poklona - oduševljena je Mehun.

Poduzetnica je probala i afrički specijalitet. Jelo se sastojalo od zelenog povrća, kojeg su joj prelili vrućom vodom. 

Bivšoj vlasnici licencije natjecanja Kraljica Hrvatske putovanja su u krvi. Svake godine priušti si atraktivna putovanja. Prošle godine u ovo vrijeme brčkala se u plićaku u Miamiju. Ondje je obilazila noćne klubove te uživala u brzim vožnjama na luksuznom gliseru. Prije sedam godina odmarala se na Šri Lanki. Hvalila se da ondje nije šopingirala nego se odmarala u hladu palmi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao