Obavijesti

Show

Komentari 1

Nove 'Zvjezdane staze': To nije spasilačka misija, već pravi rat

Nove 'Zvjezdane staze': To nije spasilačka misija, već pravi rat
6

Dok pravi ljubitelji franšize 'Zvjezdane staze' odbrojavaju sekunde koje ih dijele od dolaska novog filma u kina, Paramount nam daje nove foršpane da uživamo do pravog trena

VIDEO

Nekoliko novih videa je stiglo u opticaj, tako da bismo mogli vidjeti malo bolje što nas očekuje u filmu 'Zvjezdane staze: S one strane' za samo par tjedana. Dobar dio promo materijala jako je dobro pokazao sve što bismo trebali saznati, dok je pažljivo skrivano sve što bismo tek u filmu smjeli vidjeti.

Prvi video, 'Fly', očigledno pokazuje komične elemente filma, za koje su zaduženi scenaristi Pegg (glumi Scottyja) te Jung. Video nije prepun smijeha, ali 'Zvjezdane staze' nisu komedija, pa je jasno zašto je to tako. I dalje donosi nužno potrebnu lakoću u film.

Pogledajte video

Spot 'Big Attack' pokazuje nam značajno tmurniji ugođaj od prethodnog spota. Premda se autori jako trude da nam ne otkriju više no što je nužno, može se reći da je u pitanju 'spasilačka misija' zbog koje Federacija uđe u konflikt s vanzemaljcem Krallom. Čini se da bi jedan dio te misije mogao biti i oslobađanje planeta kojim Krall vlada, no o tome više u filmu.

Pogledajte video

U glavnim su ulogama Idris Elba kao negativac Krall i Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka te Chris Pine kao kapetan James T. Kirk. Zachary Quinto se vraća kao Spock dok ćemo u ulogama Uhure, Bones McCoya i Chekova opet vidjeti Zoë Saldanu, Karla Urbana i nesretno poginulog Antona Yelchina.

Film je režirao Justin Lin (upravo radi na snimanju 'Brzih i žestokih 8'), dok su za scenarij odgovorni Doug Jung i Simon Pegg, kojeg u filmu možemo vidjeti u ulozi inženjera Scottyja. Producenti filma su J.J. Abrams i Bryan Burk.

'Zvjezdane staze - S one strane' u naša kina stižu 27. srpnja u distribuciji Blitza i to u najprestižnijim formatima, uključujući i IMAX. Pratite našu stranicu FILM za svakodnevne nove vijesti o ovom nadolazećem hitu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode