Show

Komentari 0

Novi broj Cafea u petak na svim kioscima: Jelena Miholjević i Dražen Čuček kakve niste vidjeli

Novi broj Cafea u petak na svim kioscima: Jelena Miholjević i Dražen Čuček kakve niste vidjeli

Glumci su samo za 24sata ušli u cipele Johna Lennona i Yoko Ono. Fotografija je to koja je nastala samo pet sati prije nego što je Mark Champan ubio slavnog beatlesovca te 1980. godine

Jelena Miholjević i Dražen Čuček prije uloga u komediji o braku "Uvijek će nam ostati ljubav", nisu se ni poznavali, a sad su bliski prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije pedesete izvedbe u zagrebačkom Lisinskom ovog petka, a nakon što su ljetos osvojili publiku diljem Hrvatske, uvjerljivo su nam odigrali na snimanju jednu od najvećih ljubavnih priča, onu beatlesovca Johna Lennona i Yoko Ono kojom je bio zaluđen.

Glumica Jelena Miholjević i glumac Dražen Čuček

Živorad Tomić piše o korejskoj Silicijskoj dolini, Netflixovoj seriji "Start-Up", koju je američki Forbes prošle godine proglasio jednom od najboljih korejskih serija, a u najboljem TV magazinu nismo mogli zaobići još jednu korejsku poslasticu - "Hellbound", koja je "srušila" čak i "Squid Game".

Od 19. prosinca na HRT stiže hrvatska "Crna Guja" o "Mrkomiru I." kojeg muče pandemija kuge, potres, gradnja fontana, turizam... Seriju potpisuje producent Ivan Maloča.

Prisjećamo se Karla Metikoša, koji nas je napustio prije tri desetljeća, a 10. prosinca njegova velika ljubav Josipa Lisac svoj će evergreen posvećen upravo njemu izdati u novom ruhu s pijanistom Zvjezdanom Ružićem.

Donosimo vam i kompletan TV program te najbolje od sapunica, kina i streaming servisa. Samo u petak u Cafeu uz 24sata.

 

Najčitaniji članci