Show

Komentari 54

Novi gaf: Janjić je 1993. nosila retro ruksak brenda iz 2009...

Novi gaf: Janjić je 1993. nosila retro ruksak brenda iz 2009...

'Kakvo neprobojno vozilo... Izrešetaju ga, rane vozača, ali prozori ostaju čitavi', 'Provlače se kroz ogradu, a dva metra dalje je mogu zaobići', nizale su se kritike na novu epizodu...

Ni šesta epizoda biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88), nije prošla bez kritika. Društvene mreže ponovno vrve komentarima na račun serije.  

- Ovi idu u fajt, a frajer dere po gitari? Kakva genijalnost, a u prvoj minuti smo 'Generala' - komentar je na Twitteru.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 'Ja sam mislila da će mi za ljubav trebat cijeli život, ali ti si ratnik... Ma i u ratnom stožeru ja sam zaljubljena žena'. Za izgovaranje ovakvih gluposti, Nataša Janjić bi trebala dobiti dupli honorar, ako je uopće dobila bilo kakav - poručio je korisnik na društvenoj mreži.

'Jadna Vesna Karuza, u seriji ispala kao novinarka koja nije došla izvještavat o ratu, nego od momka do momka išla ih tražit dopuštenje da ih poljubi', 'Novinarka: Prošla sam sva ratišta. Isto ona: rasplakala se bez razloga', nizali su se komentari.

Ipak, ono što je najviše privuklo pozornosti u ovoj epizodi je ruksak koji je nosila Nataša Janjić (38).

Naime, radi se o torbi kanadskog brenda Herschel koji je osnovan 2009., što znači da je putovala natrag kroz vrijeme 15-ak godina. 

'Ovim scenaristima, tj. Vrdoljaku, fakat treba staratelj', 'Vrdoljak je morao biti opako pijan kad je pisao scenarij', kritika nije nedostajalo.

- 'Gdje je moja mačka? Di mi je moja krava? Mačka mi je stalno pred očima! Pas može preživjet na cesti, mačka ne'. Ova scena sa Suzanom Nikolić bi čak bila i pristojna da kao i sve u ovoj seriji nije napisano tako didaktički - sprdao se jedan korisnik.

'Kakvo neprobojno vozilo... Izrešetaju ga, rane vozača, ali prozori ostaju čitavi', 'Provlače se kroz ogradu, a dva metra dalje je mogu zaobići', nastavili su se komentari.

- Treba se pitati je li 'General' ustvari parodija na neki film. Toliko bedastoća još nisam čuo kao u ovoj seriji - zaključio je korisnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci