Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Novi gaf: Janjić je 1993. nosila retro ruksak brenda iz 2009...

'Kakvo neprobojno vozilo... Izrešetaju ga, rane vozača, ali prozori ostaju čitavi', 'Provlače se kroz ogradu, a dva metra dalje je mogu zaobići', nizale su se kritike na novu epizodu...

Foto: HRT
54 komentara

Ni šesta epizoda biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88), nije prošla bez kritika. Društvene mreže ponovno vrve komentarima na račun serije.  

Foto: HRT

- Ovi idu u fajt, a frajer dere po gitari? Kakva genijalnost, a u prvoj minuti smo 'Generala' - komentar je na Twitteru.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 'Ja sam mislila da će mi za ljubav trebat cijeli život, ali ti si ratnik... Ma i u ratnom stožeru ja sam zaljubljena žena'. Za izgovaranje ovakvih gluposti, Nataša Janjić bi trebala dobiti dupli honorar, ako je uopće dobila bilo kakav - poručio je korisnik na društvenoj mreži.

'Jadna Vesna Karuza, u seriji ispala kao novinarka koja nije došla izvještavat o ratu, nego od momka do momka išla ih tražit dopuštenje da ih poljubi', 'Novinarka: Prošla sam sva ratišta. Isto ona: rasplakala se bez razloga', nizali su se komentari.

Foto: HRT

Ipak, ono što je najviše privuklo pozornosti u ovoj epizodi je ruksak koji je nosila Nataša Janjić (38).

Foto: HRT

Naime, radi se o torbi kanadskog brenda Herschel koji je osnovan 2009., što znači da je putovala natrag kroz vrijeme 15-ak godina. 

Foto: PROMO

'Ovim scenaristima, tj. Vrdoljaku, fakat treba staratelj', 'Vrdoljak je morao biti opako pijan kad je pisao scenarij', kritika nije nedostajalo.

Foto: HRT

- 'Gdje je moja mačka? Di mi je moja krava? Mačka mi je stalno pred očima! Pas može preživjet na cesti, mačka ne'. Ova scena sa Suzanom Nikolić bi čak bila i pristojna da kao i sve u ovoj seriji nije napisano tako didaktički - sprdao se jedan korisnik.

'Kakvo neprobojno vozilo... Izrešetaju ga, rane vozača, ali prozori ostaju čitavi', 'Provlače se kroz ogradu, a dva metra dalje je mogu zaobići', nastavili su se komentari.

Foto: Instagram

- Treba se pitati je li 'General' ustvari parodija na neki film. Toliko bedastoća još nisam čuo kao u ovoj seriji - zaključio je korisnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Tema: FILM

Message