Obavijesti

Show

Komentari 22

Novi ljubavni trokut? U show ušla atraktivna Sanja, Hrvatica Monika se odmah baca u akciju

Novi ljubavni trokut? U show ušla atraktivna Sanja, Hrvatica Monika se odmah baca u akciju
11

Hrvatica je cimericama otkrila i kako joj se Sanja sviđa, a izgleda i da bi voljela imati imati nešto više od prijateljstva s obzirom na to da je Hanu Rodić (22) zamolila da ju stavi za vođu

VIDEO

Prije nekoliko dana u kontroverzni show 'Zadruga' ušla je starleta Sanja Stanković (28). Riječ je o bivšoj djevojci Jovane Tomić poznatije kao Matore koja je početkom devetog mjeseca ušla u ljubavni odnos s Hrvaticom Monikom Horvat (28). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Hrvaticu u Zadruzi zavela gay Srpkinja: 'Šokirani smo, ona voli muškarce' 01:17

No veza je pukla nakon samo nekoliko dana, a glavni razlog prekida je, sudeći po Monikinim izjavama, fatalna Sanja s kojom je Matora bila nešto više od dvije godine u vezi. 

- Mislila sam da si rospija koja će mi raditi probleme, ali ti si tako topla i draga osoba. Drago mi je što smo se upoznale i nadam se da ćemo se bolje upoznati - pričala je Monika Sanji. 

Hrvatica je cimericama otkrila i kako joj se Sanja sviđa, a izgleda i da bi voljela imati imati nešto više od prijateljstva s obzirom na to da je Hanu Rodić (22) zamolila da ju stavi za vođu. 

Vođa ima pravo odabrati jednu osobu za 'omiljenu' s kojom sedam dana provodi u luksuznom apartmanu. Sudeći po komentarima gledatelja, Monika se nada kako će krevet uskoro dijeliti s atraktivnom Sanjom. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MONIKOM HORVAT:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin