Obavijesti

Show

Komentari 13

Novi Mister Hrvatske bio u zatvoru zbog dilanja droge

Novi Mister Hrvatske bio u zatvoru zbog dilanja droge
10

Dino Bubičić (26) prije šest godina je osuđen zbog dilanja sintetičkih droga na partyu. Miss Josipa Kusić (19) radi u stomatološkoj ordinaciji

VIDEO

Novoizabrani Mister Hrvatske Dino Bubičić (26) osuđen je 2002. godine na 19 mjeseci zatvora zbog preprodaje sintetičkih droga na techno partyju u Rijeci. Policija mu je u stanu pronašla veću količinu amfetamina i esctasija te malo heroina.
Sud je procijenio da je prodajom droge zaradio 15.000 eura. Bubičić je iz riječkog zatvora pušten prije odsluženje cijele kazne zbog dobrog vladanja. Dino je jučer opovrgnuo da je osuđivani diler, ali njegovi roditelji nisu skrivali da je bio u zatvoru.
Otac Igor Bubičić kazao je kako je Dino bio jako depresivan i upao u loše društvo nakon smrti svoje autistične sestre.
- Pa što, kao da to mijenja to što je on sada Mister - rekla je majka Nevenka. Šuška se kako bi se Dino ipak mogao odreći titule. Mister, koji mnoge podsjeća na lutkicu Kena, za nagradu je dobio skuter, dok je Josipa Kusić (19) dobila Chevrolet Aveo.
- Nisam očekivala pobjedu, Još sam i auto dobila. Nemam vozački, pa će ga brat koristiti, govori Imoćanka koja je na izbor došla kao Miss Zagreba. Radi u Stomatološkoj ordinaciji te upisuje Ekonomski fakultet.

ZA DIPLOMU JOJ TREBALO 14 GODINA
Branka Bebić (32) bila je brucošica kad je 1994. godine postala Miss Hrvatske i Europe. Onda se udala za vlasnika tvrtke Blitz film&video Hrvoja Krstulovića i rodila mu sina Antu (2), i sad je opet trudna. Lani je na Ekonomskom fakultetu predala diplomski “Strategija marketinga u filmu”. “Kako već radim u marketingu firme koja se bavi filmom, tema mi je bliska”, kaže Branka.

PODUZETNICI ILI NOGOMETAŠI
Elena Šuran misica je postala 1993. i dobila posao hostese u “Kolu sreće”. Onda je upoznala veslača Marka Banovića - brata Fashion Gurua, udala se i rodila troje djece. Najuspješniju karijeru ostvarila je Umažanka Vanja Rupena (30). I danas se bavi manekenstvom. Prva plavokosa misica Martina Novosel (28) udala se za Todorićeva sina Antu i imaju dvije kćeri. Prije negoli je 2002. okrunjena za Miss, Nina Slamić (24) bila je kozmetičarka i htjela je otvoriti salon. S dvadeset godina zaljubila se u poduzetnika Hrvoja Gudeljevića, udala i imaju dvoje djece. Andreja Ćupor (26) ljubi nogometaša Ognjena Vukojevića, a Maja Cvjetković (22) Jerka Leku.

ODREKLA SE KARIJERE, A POSLIJE SE RAZVELA
Fani Čapaliji, Miss Hrvatske 1993. i najljepšoj Europljanki, mnogi su prognozirali inozemnu karijeru, no zaljubila se u nogometaša Ivicu Mornara i povukla s pista. U braku su bili deset godina, a onda su se razveli. Mornar se ponovno oženio i ima dijete, a Fani se povukla iz javnosti. Nagađalo se zbog anoreksije.
- Izgubila sam mamu. Razvod nije ni približno stresan kao majčina smrt - rekla je Fani.

'ODUZELI SU MI TITULU ZBOG IMENA'
Lejli Šehović (32) htjeli su oduzeti krunu zbog “malverzacija tijekom glasanja”.
- Samo mi fizički mogu oduzeti krunu, znam da je problem moje ime i prezime - rekla je Lejla. Hrvatsku je ipak predstavljala na Sejšelima, no nije se dobro plasirala. Dobila je odštetu od 25.000 kuna, no ne i auto. Bila je u braku s Dadom Majolijem. Udala se za Tarika Filipovića i rodila mu sina Armana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama