Obavijesti

Show

Komentari 17

Novi 'Ratovi Zvijezda' će nam u kina doći za samo devet dana

Novi 'Ratovi Zvijezda' će nam u kina doći za samo devet dana
3

Još samo malo i u našim kinima će ponovno biti zvuk poznatih svjetlosnih mačeva, paljbe blastera te zvuk X-Wingova kako love Tie Fightere. Tko će to dočekati?

VIDEO

Ako spadate među one koji jedva čekaju da nam u kina dođe najnovije djelo vezano za 'Ratove Zvijezda', vrijeme je da krenete odbrojavati jer ostalo je manje od deset dana dok film ne stigne u redovnu distribuciju. Jasno, ako si stvarno date truda moći ćete film pogledati i na premijeri ili pretpremijeri.

No dok ti trenuci ne stignu, morat ćete se zadovoljiti isječcima iz filma. A sudeći po onome što se sada može vidjeti, stvarno nas očekuje nevjerojatno iskustvo, po mnogočemu slično, ali i različito od uobičajenih elemenata 'Zvjezdanih ratova'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

- Ne postoji 'opening crawl' (slova koja na ekranu odlaze od nas, uvodeći nas u radnju, op.a.). No postoji prolog na početku filma koji se odvija 15 godina prije nego što krene glavnina radnje. Naš film se oslanja na tekst iz Epizode IV. Kada bismo o tome sročili tekst, bio bi beskrajan. Stvarno smo željeli da je 'Rogue One' drugačiji od ostatka sage - izjavio je redatelj filma, Gareth Edwards.

Radnja prati kriminalku Jyn Erso (Felicity Jones), koja se uplete u cjelokupnu priču s Pobunjenicima i Carstvom. Uz Felicity Jones u filmu glume i Donnie Yen, Diego Luna, Jian Wen, Forest Whitaker, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Mads Mikkelsen te Ben Mendelsohn.

'Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda' u kina dolazi 15. prosinca.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode