Obavijesti

Show

Komentari 3

Novi rekord slavnog umjetnika: Merlin nastupao u varaždinskoj Areni, a publika živjela za njega

Novi rekord slavnog umjetnika: Merlin nastupao u varaždinskoj Areni, a publika živjela za njega
5

Poznati glazbenik ovu godinu napunio je s nastupima diljem cijelog svijeta, a svaki novi koncert rasproda sve veći broj ulaznica. Na posljednjem koncertu atmosfera je bila fantastična

VIDEO

Zaneseni čarolijom glazbe, ljubavlju, plesom i dobrim vibracijama tisuće glasova svih generacija uglas je više od dva sata pratilo jedinstveni koncertni spektakl Dine Merlina sinoć u Areni Varaždin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kad si rekla da me voliš - Dino Merlin (cover by Lidija Bačić) 04:15

Nema bolje prosinačke atmosfere i zagrijavanja za kraj godine od susreta s glazbenim idolom mnogih naraštaja koji već četrdeset godina stvara hitove i odašilje dobre vibracije gdje god se pojavi. Iznimka nije bio ni ovaj mjesecima unaprijed rasprodani koncert u Varaždinu, kamo se vjernoj publici sarajevski kantautor vratio nakon četiri godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
FOTO Merlin napravio veliki spektakl u Osijeku! Na koncert došla pjevačica Marija Šerifović
FOTO Merlin napravio veliki  spektakl u Osijeku! Na koncert došla pjevačica Marija Šerifović

- Živim život kao da sanjam i večeras sam iznimno sretan čovjek. Ljubav ne dijelim samo s obitelji nego i s publikom. Mi se tako dobro razumijemo i to je najveći kompliment koji može dobiti svaki glazbenik - istaknuo je popularni hitmejker nakon koncerta u do posljednjeg mjesta ispunjenoj areni.

Bio je to njegov četvrti dolazak pred varaždinske i obožavatelje iz susjednih zemalja. Samo u sklopu posljednje turneje 'Hotel Nacional' došao je čak dvaput – na Valentinovo 2016. te ponovno uoči Dana žena 2018. godine. Publika na sjeveru Hrvatske istinski uvijek iznova uživa u glazbenom opusu ovog svestranog umjetnika.

- Čemu lijepa priča ako je ne možete više puta doživjeti, ako je nemate s kime podijeliti? Svaka turneja ostavlja poseban trag i jedan lanac ljudi koji je povezan svakim koncertom u svakom gradu. Bila je ovo noć u kojoj su još jednom trijumfirali ljubav i zajedništvo – poručio je Dino Merlin koji priznaje da ga svaki koncert gura naprijed, daje snagu i elan, kako za stvaranje novih bezvremenskih hitova tako i za osmišljavanje i realiziranje novih glazbeno-scenskih spektakala po kojima je na daleko poznat.

Na koncertu Dine Merlina je snimila zaruke pa tražila par da im pošalje video. Našla ih je!
Na koncertu Dine Merlina je snimila zaruke pa tražila par da im pošalje video. Našla ih je!

Listopad je bio mjesec kada su se orili evergreeni Dine Merlina cijelom Hrvatskom - rasprodanu dvoransku turneju počeo je dvostrukim koncertom u Rijeci, nastavio pred deset tisuća Dalmatinaca u Zadru, a potom raspametio Slavonce i obožavatelje iz susjednih zemalja koji su dvije večeri zaredom ispunili dvoranu Gradski vrt u Osijeku. Do vikenda čarolije u Varaždinu neumorni glazbeni virtuoz u studenome je održao turneju u Švedskoj kao i svoj prvi veliki koncert u Italiji.

Iduću subotu, 10. prosinca, stiže u bečki Wiener Stadthalle, najveću dvoranu u Austriji, a uspješnu godinu, koju će pamtiti po povratku u najdraži mu kontakt s publikom nakon prisilnog razdvajanja zbog pandemije, zaključit će još jednim spektaklom u Hrvatskoj. U hotelu Rixos Premium Dubrovnik Dino Merlin priprema nezaboravan ulazak u novu 2023. godinu, a dan kasnije nastupit će već na open-air koncertu u Budvi ispred starih gradskih zidina.

Potom nastavlja obilazak svih velikih dvorana u regiji, među kojima će biti i veliki koncerti u Zagrebu i Splitu, najraskošniji do sada, a za koje se, sudeći prema prvih sedam rasprodanih koncerata u ovom dijelu turneje, očekuje ogroman interes njegove vjerne publike.

Znaš li tko sam ja? Imao je nespretne početke u karijeri pa se umalo ostavio glazbe...
Znaš li tko sam ja? Imao je nespretne početke u karijeri pa se umalo ostavio glazbe...

Posljednji Dinin album 'Hotel Nacional' dospio je među top 10 najprodavanijih na listi Billboard World Albums, a istoimena svjetska turneja okupila je gotovo milijun posjetitelja na četiri kontinenta. Ova turneja, nazvana 'Mi', tek je uzela maha, a već nema sumnje da će do kraja Dino Merlin skinuti još jedan vlastiti rekord.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život