Obavijesti

Show

Komentari 108

'Novi život': Mirjana Hrga ljeti živi sama na brodu muža Staše

'Novi život': Mirjana Hrga ljeti živi sama na brodu muža Staše
6

Na brodu imam sve što mi treba: malu kuhinju, tuš, dio za spavanje s golemim krevetom, a kad sam sama najradije legnem na mali ležaj ispred televizora i po navici usnem oko ponoći uz neku emisiju, rekla je Mirjana

VIDEO

Televizijska reporterka Mirjana Hrga (46) prije godinu dana je 'nestala' s ekrana i promijenila način života. Kupila je, kako kaže, ruševnu kapetansku kuću u naselju Sveti Jakov na Lošinju te ju preuredila u vilu za odmor. Ipak, Mirjana ne živi u toj kući već ju iznajmljuje, a ona se preselila na brod koji njezin suprug, zagrebački odvjetnik Staša Stefanović drži usidren u Osoru. 

- Kad si sretan, dovoljna su ti i dva kvadrata prostora - rekla je Mirjana za Gloriju.

Kako kaže, u Zagrebu je u osam ujutro izlazila iz stana, obavljala hrpu stvari i telefonskih poziva, vraćala se kući u pola devet navečer i odmah počinjala planirati sljedeći dan. 

Pohvalila se: Mirjana Hrga od stresa se opušta u tatinu vrtu
Pohvalila se: Mirjana Hrga od stresa se opušta u tatinu vrtu

- Sada sam napokon naučila djelomično živjeti u skladu s prirodom. Zar to nije najljepše? - upitala je Hrga. Njezin život na brodu je privremen. Čim završi sezona vratit će se Stefanoviću u Zagreb. 

Kada joj se suprug vikendom pridruži na brodu, prepusti mu kormilo i zajedno posjete razna mjesta na Cresu i Lošinju, a nekada odu i dalje od tih otoka. 

- Na brodu imam sve što mi treba: malu kuhinju, tuš, dio za spavanje s golemim krevetom, a kad sam sama najradije legnem na mali ležaj ispred televizora i po navici usnem oko ponoći uz neku emisiju - rekla je Mirjana za Gloriju. Poslijepodnevne sate najčešće provodi, kako tvrdi, s prijateljicama uz čašu vina. 

Ovih nekoliko mjeseci koje je provela u Osoru, počela je gledati život iz drugačije perspektive. Bila je zaokupljena uređivanjem kuće i broda, pa joj posao nije nedostajao.

- Možda se jednog dana probudim i shvatim da mi jako nedostaju kamera, mikrofon, teren i moje gojzerice - rekla je Mirjana. 

VIDI OVO! Tučnjave poznatih: 5 zvijezda koje su se pošorale u javnosti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin