Obavijesti

Show

Komentari 0

Novo lice na glazbenoj sceni: 'Ona je miks Adele i Chvrches'

Novo lice na glazbenoj sceni: 'Ona je miks Adele i Chvrches'
5

Tiani je sasvim novo lice na glazbenoj sceni. Nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu te studiranja na najprestižnijim svjetskim glazbenim institucijam, pjevačica je napokon odlučila objaviti autorske pjesme

VIDEO


Tiani je sasvim novo lice na glazbenoj sceni. Nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu te studiranja na najprestižnijim svjetskim glazbenim institucijama kao što su United World College (Duino, Italija), Berklee (Boston, SAD) i Institute of Contemporary Music Performance (London, UK), ova 27-godišnjakinja rođena u Puli, a odrasla u Rovinju napokon je odlučila javnost upoznati s autorskim pjesmama.

Tiani svoju glazbu definira kao kombinaciju popa, soula i elektronike. Kroz stihove najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizvjesnosti u vezama, a u prvom singlu 'All of Me' opisuje emocionalnu emancipaciju i prihvaćanje stava koji ne poznaje strah. Radi se o prvoj pjesmi u nizu 4 singla koji istražuju tajne, neizrečene osjećaje te istovremeno osobni rast u ljubavnoj vezi.

Pjesmu poslušajte ovdje:

 

Naš poznati glazbenom kritičar i urednik HR2, Zlatko Turkalj, preslušao je Tianine radove, a prilikom premijere pjesme 'All of Me' svojim osvrtom dao je vjetar u leđa mladoj glazbenici:

'Tiani u svojim pjesmama sjajno povezuje modernu pop jazz produkciju sa svojim senzualnim vokalom što kod slušatelja već na prvo slušanje izaziva znatiželju odnosno zanimanje. Njezini najjači aduti, produkcijska jednostavnost, vokalna sugestivnost i melodičnost, predstavljeni su u pjesmi „All of me“. Riječ je o pjesmi u kojoj je Tiani kao autorica skladno povezala svoju nježnost, glazbenu eleganciju, samouvjerenost i odlučnost moderne žene. Svojim glazbenim stavom kojeg predstavlja i kroz svoj vizualni dio Tiani je na najboljem putu velikog i zasluženog uspjeha.'

Zanimljivo je da Tiani jedna od rijetkih hrvatskih glazbenica koja je predstavljanje prvog singla doživjela, osim u hrvatskom radijskom eteru, i u engleskim medijima.

Naime, njenu pjesmu 'All of me' predstavio je 'A&R factory' - londonski blog specijaliziran za predstavljanje i otkrivanje novih talenata, koji je proglašen Top10 u Engleskoj i Top100 u svijetu u području glazbe.

Ovaj blog ponajviše prate ljudi iz glazbene industrije, producenti, veliki i mali diskografi, publisheri te tvrtke za menadžment glazbenika, a dnevno dobiju više od 2.000 pjesama uz molbu za predstavljanjem.

Tiani se našla u samo nekoliko odabranih čiju je pjesmu predstavio 'A&R Factory' i to uz riječi - zamislite mix Adele i Chvrches.

Uz A&R Factory, Tianinu novu pjesmu predstavio je i britanski NoFilter Magazine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?
PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?

Vlada je Baby Lasagni odlučila dodijeliti 50.000 eura nagrade nakon odličnog drugog mjesta na Eurosongu. No, on je poručio kako taj novac može drugima puno više pomoći i odlučio ga donirati
Baby Lasagna javio se nakon odluke o donaciji: Iznimno sam sretan, a mnogi bi postupili isto
POBJEDNIK PUBLIKE

Baby Lasagna javio se nakon odluke o donaciji: Iznimno sam sretan, a mnogi bi postupili isto

Vlada RH odlučila je danas nagraditi Baby Lasagnu s 50 tisuća eura, a Marko je odlučio donirati taj iznos potrebnijima