Obavijesti

Show

Komentari 26

Novogodišnji TV program: Za sve vas koji slavite kod kuće

Novogodišnji TV program: Za sve vas koji slavite kod kuće

Ovoga Silvestrova možete gledati zabavno-glazbene programe koji će trajati do zore. Nova TV pripremila je emisiju 'I godina nova 2019.' koja je prepuna domaćeg humora, a RTL emitira razne filmove

VIDEO

Blagdani su svugdje, pa i na malim ekranima, posebno razdoblje. Od početka adventa pa sve do drugog tjedna siječnja doba je posebnoga guštanja i ispred televizije. Program ni ove godine nije razočarao.

Nakon prigodnog, posebnog izdanja Potjere na Staru godinu u 20.05 sati, uredništvo 'A-strane' pripremilo je u ponedjeljak 31. prosinca u 21 sat i raskošno silvestarsko izdanje specijala Novogodišnja A-strana.

To posebno silvestarsko izdanje A-strane pobrinut će se za vaše dobro raspoloženje u najluđoj novogodišnjoj noći.Nakon A strane, prigodni zabavno-glazbeni program na Staru godinu nastavlja se u 23.15 sati.

Uz uzrečicu i naslov emisije Cajger na cajgeru ispratit ćemo Staru, a dočekati Novu godinu. U atmosferi veselja, pjesme i plesa odbrojat ćemo zadnje sekunde Stare godine. Kad se kazaljke poklope, točno u pola noći, uz zdravicu, čestitke i vatromet ući ćemo u Novu godinu. 


 

Izvorne narodne pjesme i plesovi, vesele prigodne napitnice, sjetne sevdalinke, nostalgične starogradske i romske pjesme, šlageri koji se pjevaju u svim društvima, čestitke u tonovima i ritmu valcera i polke, ispunit će vrijeme u trajanju od 75 minuta, prenosi HRT:

Potom se, u pola sata nakon ponoći, glazbeni program nastavlja uz Novogodišnje Šimunovo, a u 1.55 mikrofon preuzima Vladimir Kočiš Zec i njegov koncert Pjevam i živim. Za one kojima ni tada još neće biti dovoljno glazbe, u 3.25 je vrijeme rezervirano za Mariachi Fiestu Los Caballerosa.

NOVA TV

Emisija I godina nova 2019. prepuna je domaćeg humora, a između ostalog za njega će biti i zaslužni i likovi popularne serije 'Na granici'. Zorka (Nina Erak), Ante (Asim Ugljen), Jure (Dino Rogić), Mirela (Petra Kraljev), Tadija (Zlatan Zuhrić), Lidija (Martina Stjepanović), Nediljko (Nermin Omić) i Anđelka (Elvira Aljukić) će nas zajedno s brojnim poznatim glazbenicima uvesti u novu godinu. 

Za humor će se pobrinuti i najpoznatiji televizijski barmen (Ivica Zadro), ali i ostala ekipa s kojim smo se sada već tradicionalno navikli družiti na Staru godinu, a to su Doline (Branimir Vidić Flika), Policajac (Tomislav Štriga), Srećko (Žarko Potočnjak), Štefek (Slavko Pintarić Pišta), Neven (Damir Mihanović) i Punker (Hrvoje Grčević).

I nakon novogodišnjeg specijala 'I godina nova 2019.' nastavlja se prigodni program na Novoj TV. Emisija S Novom do jutra donosi brojne hitove i zabavne trenutke koje će gledatelje držati budnima i veselima do sitnih jutarnjih sati. Najluđa noć će, i nakon što sat otkuca ponoć, biti u znaku najboljih glazbenih brojeva koje će izvoditi neki od najpopularnijih izvođača iz Hrvatske i regije.

The numbers "2019" are written in the air with a sparkler near a tourist camp outside Krasnoyarsk

RTL

Za sam kraj 2018., RTL je pripremio razne filmove. Najprije se u 19.55 emitira Sam u kući 4 iz 2002. gdje Kevin (Mike Weinberg) odlazi kod očeve nove djevojke Natalie (Joanna Going) za Božić. Njezin dom je oaza moderne tehnologije gdje se glasom može upravljati mnogim stvarima, poput televizora i svjetla. To se dječaku pokazalo korisnim kada u stan provale kriminalci Vera (Missi Pyle) i Marv (French Stewart). 

Nakon još jednog nastavka Sam u kući, na televizijske ekrane dolazi film Pirati s kariba: Nepoznate plime. Ovo je četvrti nastavak ovog filmskog serijala gdje kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) ne uspijeva spasiti časnika Joshameeja Gibbsa (Kevin McNally). Jack je odveden pred kralja Georgea II. (Richard Griffiths) koji želi da on kapetan predvodi ekspediciju i pronađe Fontanu mladosti.

Jack odbija pridružiti se jer tim vodi njegov stari protivnik Hector Barbosa (Geoffrey Rush). Kapetan Teague (Keith Richards), koji je Jackov otac, upozorio je Jacka na opasnosti koje prijete ako sam krene u pronalazak Fontane, a u međuvremenu Sparrow doznaje da ga netko imitira i okuplja posadu. To je učinila njegova bivša djevojka Angelica (Penelope Cruz). 

Pet minuta prije ponoći počinje Labirint 2: Kroz spaljenu zemlju. Drugi dio, kao i prvi, nastao je prema knjizi Jamesa Dashnera, a nakon što su spašeni iz labirinta Thomas (Dylan O'Brien), Teresa Agnes (Kaya Scodelario), Newt (Thomas Brodie-Sangster), Mihno (Ki Hong Lee), Frypan (Dexter Darden) i Winston (Alexander Flores) odvedeni su na zaštićeno mjesto.

Tamo im je Mr. Janson (Aidan Gillen) objasnio da su na sigurnom i da će ih oni štititi od zle organizacije 'World Catastrophe Killzone Department' (WCKD). Dali su im odjeću, hranu i sve što im je potrebno, ali Thomas želi saznati što ima iza zatvorenih vrata. Uz pomoć Arisa (Jacob Lofland), koji je prvi preživio labirint, doznaje da je vođa WCKD-a Ava (Patricia Clarkson) i dalje živa i da Mr. Janson radi za njih. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode