Show

Komentari 13

Nuša Miji posvetila pjesmu: Ne brini se bit ću okej, sve se vrati

Nuša Miji posvetila pjesmu: Ne brini se bit ću okej, sve se vrati

Fatalna Slovenka nakon slomljenog srca nastavlja ono u čemu je, tvrdi, najbolja. To je upravo pjevanje, a čini se kako je ovog puta i svojoj bivšoj ljubavi odlučila posvetiti pjesmu

Bivša Gospođica Savršena, Slovenka Nuša Rojs (28) odavno je otpisala Gospodina Savršenog, Miju Matića (27). Iako ju je odabrao u finalu showa, ljubav je pukla, a čini se kako je Nuša ostala povrijeđena. Unatoč tome kako je više puta rekla da je preboljela Miju, nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz showa, a ispod mu je posvetila pjesmu 'Pobijedila'. 

Došla, vidjela, pobijedila
jer takva mi je bila sudbina
sad ove ruke opet prazne su
jer tako to ide u životu.

Ne brini za mene ja bit ću Okay,
samo se nasmiješi sve je fair play.
Sve se vrati i te prati, da naučiš i znaš,
da se sjetiš samo sebi pripadaš.

Pjesma je izazvala brojne komentare njezinih pratitelja koji su joj poručili da je jedna predivna osoba. 

- Ti si pobjednica bez obzira na sve - samo je jedan od komentara. Podsjetimo, Nuša se zbog Mije htjela preseliti iz Slovenije u Hrvatsku, no Gospodin Savršeni nije za to bio zainteresiran. 

- Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti - rekao je Mijo svojedobno. 

Iako su odlučili kako će ostati prijatelji, Nuša je na društvenim mrežama prestala pratiti Miju, dok on i dalje prati sve dnevne aktivnosti koje objavljuje Nuša. A to su objave koje su najčešće vezane uz glazbu i meditaciju koju Slovenka preferira.  

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci