Show

Komentari 9

Nuša pozirala u vjenčanici pa upitala: Mijo Matić, gdje si ti?

Nuša pozirala u vjenčanici pa upitala: Mijo Matić, gdje si ti?

Nuša i prijateljica objavile su u video u kojemu Nuša korača kao da prilazi oltaru te u jednom trenutku baca buket i viče: "K vragu". Inače, Mijo je bio drugi hrvatski 'Gospodin Savršeni', a Nuša je pobijedila u showu

Kandidatkinja druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' Nuša Rojs (28), koja je ujedno i pobijedila u natjecanju, objavila je niz storyja na Instagramu gdje pozira u raznim haljinama. Među njima je prošetala i u vjenčanici, a snimila ju je prijateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavile su u video u kojemu Nuša korača kao da prilazi oltaru te u jednom trenutku baca buket i viče: "K vragu".

- Mijo Matić, gdje si? - stajalo je u opisu videa. 

Podsjetimo se, Mijo je bio drugi hrvatski 'Gospodin Savršeni', a Nuša je pobijedila i na neko vrijeme osvojila njegovo srce. Ipak, njihov odnos nije najbolje funkcionirao. 

- Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo - rekla je tužnim glasom Nuša.

Mijo je priznao da se ponio loše.

- Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti - rekao je pred kamerama. 

Gledatelji showa bili su razočarani, a za sve su krivili Matića.

- Nuša, ti si jedna mlada, predivna cura, život je pred tobom.. Zaslužuješ pametnijeg, mudrijeg i zrelijeg muškarca.. Mijo ti nije dorastao.. - napisala joj je pratiteljica na Instagramu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ' ZENZACIJA':

Najčitaniji članci