Obavijesti

Show

Komentari 8

'O. J-ev odvjetnik Kardashian sakrio ključni dokaz ubojstva'

'O. J-ev odvjetnik Kardashian sakrio ključni dokaz ubojstva'
3

Optužbe na račun pokojnog oca starlete Kim Kardashian iznio je otac Ronalda Goldmana koji je bio u vezi sa Simpsonovom bivšom, Nicole, i preminuo kad i ona

VIDEO

Pokojni Robert Kardashian 1995. zastupao je O. J. Simpsona (66) optuženog za ubojstvo bivše supruge Nicole Brown Simpson i njenog dečka Ronalda Goldmana. Osim što mu je bio odvjetnik, Kardashian i njegova tadašnja supruga Kris Jenner (58) bili su i bliski prijatelji s O.J-em. 

Otac pokojnog Goldmana, Fred (73), tvrdi da je Kardashian sakrio dokaze koji bi O. J-a osudili na doživotnu zatvorsku kaznu. 

- U noći kad su Nicole i moj sin ubijeni, Robert Kardashian u svojoj je aktovci iz Simpsonova doma iznio dokaze koji bi njegovog klijenta doživotno strpali u zatvor, ubojica bi bio osuđen za svoje djelo - rekao je Fred u intervjuu za Daily Mail. Dodaje kako Kardashian nikome nikad nije rekao gdje je sakrio torbu i ono što je u njoj iznio, tajnu je ponio sa sobom u grob kad je 2003. preminuo od raka. 

Fred i dan danas plače kad se sjeti sinove tragične sudbine koja ga je snašla 12. lipnja 1994. godine. Simpsona i dalje odbija oslovljavati imenom, kad priča o njemu koristi termin 'ubojica'. Kaže da ima saznanja da su O.J-a, koji je u zatvoru zbog otmice i oružane pljačke 2007. godine kada je s još pet muškarca ušao u sobu Alfreda Beardsleyja, trgovca sportskim memorabilijama, optuživši ga da je ukrao njegove stvari i potom ih prodavao, u zatvoru nekoliko puta silovali. 

Kad je Simpson osuđen na zatvorsku kaznu, Fred i njegova kći Kim poslali su mu razglednicu. Napisali su mu kako se nadaju da uživa u svom novom domu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu